Trondheimsgruppa inviterer til Ringve museum + Frozen yoghurt lørdag 11. januar fra kl 11.45

Trondheimsgruppa inviterer til vakre Ringve museum, som 1. aktivitet i år 2020.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Vi møtes foran hovedinngangen på museet lørdag 11. januar kl 11.45. Der hilser vi på hverandre og blir med på omvisningen som starter kl 12.  Etterpå har vi litt tid til å utforske  museet for egen maskin, før vi går i samlet flokk ned til City Lade der det blir Frozen Yoghurt til alle.

Ta med: Drikkeflasker og godt humør!

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen som blir skuffet og lei seg.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi.

Oppmøte: Kl 11.45 foran hovedinngangen på museet

Dette er en gratisaktivitet, og passer for familier med barn i alle aldre.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Det er begrenset antall plasser og de fordeles så klokt og rettferdig som mulig innen torsdag kveld

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss!

Vennlig hilsen frivillig leder Lill

IOGTs Enestående familier Trondheim

Informasjon

Dato

11. jan 2020

Klokkeslett

11:45 - 14:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn   Lill Yvonne Sørensen

Telefonnummer  920 50 920

E- post   Trondheim@enestaaendefamilier.no

Sted

Ringve musikkmuseum

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 0

Start: 7. januar
15:55
Slutt: 10. januar
23:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding