Trondheimsgruppa inviterer til Ringve botaniske hage + is lørdag 13. juli fra kl 12.

Trondheimsgruppa inviterer til å utforske vår flotte botaniske hage på Ringve, nå på lørdag fra kl 12..  

Da sommeren glimter til i vår gode by, må vi benytte anledningen til å ta en titt på den flotte hagen Ringve botaniske har å by på. 

Vi møtes på parkeringsplassen foran Ringve museum lørdag kl 12, og vi utforsker hagen sammen.  Vi bruker nok en time, kanskje 1.5 - for å få sett mesteparten hagen har å by på. Deretter går vi mot City Lade i samlet flokk, og der kjøper vi Frozen yoghurt til alle (både store og små). 

Arrangementet er gratis og passer for familier med barn i alle aldre. Vi i Enestående familier betaler Frozen Yoghurt.

Dette er et førstemann til mølla arrangement.

Plantene i botanisk hage er levende samlinger som brukes til forskning, undervisning og bevaring av truete planter. Samtidig formidler hagen kunnskap om det botaniske mangfoldet og om plantenes betydning for mennesker og dyr. Plantene i botanisk hage er derfor både utstilling og vitenskapelig samling.

Ta med: Drikkeflasker og godt humør!

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen barn som blir såre og lei seg.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Lill

IOGTs Enestående familier Trondheim

Informasjon

Dato

13. juli 2019

Klokkeslett

12:00 - 14:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn  Lill Yvonne Sørensen

Telefonnummer  920 50 920

E- post  trondheim@enestaaendefamilier.no

Sted

Ringve botaniske hage

Antall plasser: 24 Gjenværende: 12

Pris: 0

Start: 10. juli
19:02
Slutt: 13. juli
8:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding