Trondheimsgruppa inviterer til ridedag hos Stall C lørdag 4. mai

Trondheimsgruppa inviterer til ridedag hos Stall C på Malvik lørdag 4. mai.

Vi hilser på hestene, rir og spiser en lunsj. 

Oppmøte på Ikea kl. 10.15, før vi kjører samlet til stallen. 

En aktivitet som passer for barn og voksne i alle aldere :) 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 4. mai møtes vi på Ikea kl. 10.15 og kjører samlet til Stall C på Malvik, hvor vi skal hilse hestene og prøve å ri.

Det blir servert lunsj, så skriv i meldingsfeltet om det er allergier vi skal ta hensyn til.

Vi regner med at vi kjører tilbake ca. kl. 13.30

Ta med: Klær og sko etter været til å være ute i. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Kl 10.15 på parkeringsplassen til Ikea. 

Skyss fra oppmøteplassen? Skriv i beskjedfeltet når du melder din interesse om du kjører egen bil og hvor mange ledige plasser du har, eller om du behøver skyss. 

Foreslått deltakerpris: Kr 100,- pr familie som betales med Vipps til leder (helst Vipps) eller kontant i en konvolutt ved oppmøte. Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. 

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Plassene fordeles så klokt og rettferdig som mulig ca. kl. 12, fredag 3. mai. 

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Laila og Cathrine.

IOGTs Enestående familier Trondheim

Informasjon

Dato

4. mai 2019

Klokkeslett

10:15 - 14:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Laila

Telefonnummer: 92 22 24 05

E- post: Trondheim@enestaaendefamilier.no

Sted

Ikea Leangen

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 1. mai
11:00
Slutt: 3. mai
9:30

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding