Trondheimsgruppa inviterer til rappellering i Granåsen

Trondheimsgruppa gjør noe de aldri har gjort før -blir du med du også?

Vi inviterer til rappellering fra tårnet i hoppbakken i Granåsen 30. mai fra kl 12:00 Denne aktiviteten gjør vi sammen med Steinkjegruppa og det blir en opplevelse utenom det vanlige.

 

Denne dagen blir en adrenalinfylt dag der en får utfordret både høydeskrekk og grenser, men mest av alt tror vi det blir kjempegøy.

Aktiviteten har en aldersgrense på 12 år. Mindre småsøsken kan være med å se på, men får ikke rappellere.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 30.mai møtes vi ved hoppbakken i Granåsen kl 12. De aller fleste har nok ikke gjort noe lignende før, og det er lov å være nervøs. Det er helt ok å se andre rappellere først, og det er lov å trekke seg om man blir for redd. Aktivitetens varlighet vil være avhengig av hvor mange vi blir, men antar vi er ferdig å rappellere ca 14:00. Om det er fint vær bestiller vi da pizza og spiser ute, og er det regn så finner vi på noe annet. 

Det er 15 klatreseler, så vi bytter innad i samme husstand. 

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Ta med: Hansker, gode sko/joggesko, drikkeflasker, sitteunderlag og godt humør!

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk med gjerne barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter.

Oppmøte: Kl 12 foran hoppbakken i Granåsen. Det går buss hit, og det er godt med parkeringsplasser.

Foreslått deltakerpris: Kr 60,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8019 rappellering

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Har du ikke VIPPS, kan du selvsagt betale med kontanter.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig innen 26. mai. 

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Lill Yvonne

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Trondheim

Informasjon

Dato

30. mai 2020

Klokkeslett

12:00 - 15:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn  Lill Yvonne Sørensen

Telefonnummer  920 50 920

E- post trondheim@enestaaendefamilier.no

Sted

Granåsen skianlegg

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 60

Start: 18. mai
16:00
Slutt: 27. mai
0:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding