Trondheimsgruppa inviterer til Pirbadet søndag 8 april

Trondheimsgruppa ønsker velkommen til en aktiv dag i pirbadet søndag 8 april fra kl 11

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Førstkommende søndag inviterer vi til gøy og morro i Pirbadet fra kl 11. Det vil bli enkel bespisning. Selve aktiviteten varer til kl 14, men du er selvfølgelig velkommen til å bli så lenge du ønsker.

Det er ingen aldersgrense på denne aktiviteten.

Vi ønsker både nye og gamle enestående familier velkommen, men vi ønsker å prioritere de som blir med på skitur på lørdagen først, og deretter vil resten av plassene fordelt så rettferdig som mulig. Det er et ønskelistearrangement, som fungerer slik at de som får plass vil få beskjed.

Vi møtes i resepsjonen ved pirbadet eksakt kl 11. Da vi må gå inn i samlet flokk har vi dessverre ikke anledning til å vente. Vi tar heller ikke med telefonen inn i pirbadet, så du må være presis.

Egenandel er kr 100 pr familie. Dersom dette er for mye, bare ta kontakt så ordner vi det. Inkludert i egenandelen er inngang til pirbadet, samt enkel lunsj.

Når det gjelder lunsj så kan de voksne velge mellom: Hamburgertallerken med chips og drikke - eller baguette og drikke.

Barna opp til 12 år velger fra barnemenyen mellom: Barnehamburger m /chips,  kyllingnuggets m/chips eller pannekaker m syltetøy og sukker. Alle menyer har en liten drikke.

Alle skriver i påmeldingen hvilken meny de vil ha for seg selv og sine barn. Man kan få glutenfritt hamburgerbrød dersom man har noen allergier. Dette må også opplyses om i beskjedfeltet.

Ta med: Badetøy, håndkle og evt annet du trenger for en dag i svømmehallen. Ikke glem en 10er til skapet. Ta gjerne med noe å drikke også.

For ordens skyld gjør vi oppmerksomme at alle er ansvarlige for egne barn under hele aktiviteten.

Vi gleder oss og håper å se deg og dine der.

Mvh

Christian og Lill

Informasjon

Dato

8. april 2018

Klokkeslett

11:00 - 14:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Lill Yvonne Sørensen

Telefonnummer 920 50 920

E- post trondheim@enestaaendefamilier.no

Sted

Pirbadet

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 100

Start: 3. april
20:00
Slutt: 6. april
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding