Trondheimsgruppa inviterer til pirbadet søndag 10.03.19 kl: 11.00 -14.00

Trondheimsgruppa ønsker velkommen til en aktiv dag i pirbadet søndag 10 mars kl: 11.00-14.00
Denne aktiviteten passer for alle som liker å bade :)

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Førstkommende søndag inviterer vi til gøy og morro i Pirbadet fra kl 11. Selve aktiviteten varer til kl 14, men du er selvfølgelig velkommen til å bli så lenge du ønsker.
Vi tar alle med niste og samles etter en times tid for en matbit og litt drikke.

Vi ønsker både nye og gamle enestående familier velkommen, men vi ønsker å prioritere de som blir med på skitur på lørdagen først, og deretter vil resten av plassene fordelt så rettferdig som mulig. Det er et ønskelistearrangement, som fungerer slik at de som får plass vil få beskjed.

Ta med: Din egen niste og drikke. Vi tar med litt snacks som vi deler ut før vi går inn.
Badetøy, håndkle og evt annet du trenger for en dag i svømmehallen. Ikke glem en 10er til skapet.

For ordens skyld gjør vi oppmerksomme at alle er ansvarlige for egne barn under hele aktiviteten.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av å legge til rette for at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, ber vi om at kioskhandling unngås. Da blir det likt for alle og ingen som blir såre og lei seg. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Vi møtes i resepsjonen ved pirbadet eksakt kl 11. Da vi må gå inn i samlet flokk har vi dessverre ikke anledning til å vente. Vi tar heller ikke med telefonen inn i pirbadet, så du må være presis.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 100kr pr familie. Betales til leder på vipps til oppmøtet Kl:11.00 på tlf:46639432.
Er deltakerprisen for høy så gir du bare beskjed om det så ordner vi det, men er du kun med for det sosiale og ønsker å betale mer er du også velkommen til det.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget tekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Christian og Cathalina

IOGTs Enestående familier Trondheim

Informasjon

Dato

10. mars 2019

Klokkeslett

11:00 - 14:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Christian

46639432

trondheim@enestaaendefamilier.no

Sted

Pirbadet

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 5. mars
22:00
Slutt: 9. mars
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding