Trondheimsgruppa inviterer til pirbadet mandag 22.februar kl: 12-15

Trondheimsgruppa ønsker velkommen vinterferiebading i pirbadet mandag 22.februar kl: 12-15
Denne aktiviteten passer for alle som liker å bade :)

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Mandag 22. februar inviterer vi til gøy og morro i Pirbadet fra kl 12. Selve aktiviteten varer til kl 15, men du er selvfølgelig velkommen til å bli så lenge du ønsker.
Vi starter aktiviteten med en liten matbit på Jafs i felleskap før vi går inn å bader. 

Vi ønsker både nye og gamle enestående familier velkommen så meld deg på så fordeler vi plassene så rettferdig som mulig. Det er et ønskelistearrangement, som fungerer slik at de som får plass vil få beskjed.

På en aktivitet som pirbadet er det bestandig lang venteliste så om dere ser at dere ikke kan komme så gi beskjed så snart som mulig så kan vi gi plassen til noen andre som også gjerne vil bli med.

Ta med: 
Badetøy, håndkle og evt annet dere trenger for en dag i svømmehallen. Ikke glem en 10'er til skapet.

For ordens skyld gjør vi oppmerksomme at alle er ansvarlige for egne barn under hele aktiviteten.

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av å legge til rette for at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, ber vi om at kioskhandling unngås. Da blir det likt for alle og ingen som blir såre og lei seg. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Vi møtes utenfor resepsjonen til pirbadet eksakt kl 12. Da vi må gå inn i samlet flokk har vi dessverre ikke anledning til å vente. Vi tar heller ikke med telefonen inn i pirbadet, så du må være presis.

NB NB!!

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 30 kr pr person.

Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8019 Pirbadet

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig fortløpende.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Frode og Christian

Informasjon

Dato

22. feb 2021

Klokkeslett

12:00 - 15:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Frode Sørli

92688555

trondheim@enestaaendefamilier.no

Sted

Pirbadet

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30

Start: 19. februar
20:00
Slutt: 21. februar
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding