Trondheimsgruppa inviterer til pirbadet mandag 17.02.20 kl: 10.45 -14.00

Trondheimsgruppa ønsker velkommen til pirbadet mandag 17 februar kl: 10.45-14.00
Denne aktiviteten passer for alle som liker å bade :)

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Mandag 17 februar inviterer vi til gøy og morro i Pirbadet fra kl 10.45. Selve aktiviteten varer til kl 14, men du er selvfølgelig velkommen til å bli så lenge du ønsker.
Vi tar alle med nistemat og en vann/saftflaske og samles etter en times tid for en matbit og litt drikke.

Vi ønsker både nye og gamle enestående familier velkommen så meld deg på så fordeler vi plassene så rettferdig som mulig. Det er et ønskelistearrangement, som fungerer slik at de som får plass vil få beskjed.

På en aktivitet som pirbadet er det bestandig lang venteliste så om du ser at du ikke kan komme så gi beskjed asap så kan vi gi plassen til noen andre som også gjerne vil bli med.

Ta med: Din egen nistemat og drikkeflaske.
Badetøy, håndkle og evt annet du trenger for en dag i svømmehallen. Ikke glem en 10er til skapet.

For ordens skyld gjør vi oppmerksomme at alle er ansvarlige for egne barn under hele aktiviteten.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres ALLE voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk med barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Vi møtes utenfor resepsjonen til pirbadet eksakt kl 10.45. Da vi må gå inn i samlet flokk har vi dessverre ikke anledning til å vente. Vi tar heller ikke med telefonen inn i pirbadet, så du må være presis.

Foreslått deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8019 Pirbadet

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Har du ikke VIPPS, kan du selvsagt betale med kontanter.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig 15. februar.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Vennlig hilsen Christian og Galawech

IOGTs Enestående familier Trondheim

Informasjon

Dato

17. feb 2020

Klokkeslett

10:45 - 14:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Christian Strømstad

46639432

trondheim@enestaaendefamilier.no

Sted

Pirbadet

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30

Start: 10. februar
22:00
Slutt: 15. februar
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding