Trondheimsgruppa inviterer til omvisning på stiftsgården lørdag 3. august fra kl 10.45

Trondheimsgruppa inviterer til omvisning i Stiftsgården førstkommende lørdag fra kl 10.45

Stiftsgården er Trondheims offisielle kongebolig, oppført i perioden 1774-1778 for den driftige forretningskvinnen Cecilie Christine Schøller. Vi gleder oss til å bli mer kjent med Trondheims kongebolig og omvisningen her. Etterpå drar vi ned til Ravnkloa for å sjekke om det passer med "fløttmannen".  Om de er der prøver vi disse over til andre siden av kanalen og spiser is ved Rockheim. Om de ikke er der - så spiser vi is i Ravnkloa.

Ta med: Drikkeflasker og godt humør!

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen barn som blir såre og lei seg.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Aktiviteten passer for familier med barn fra 6-7 års alder og oppover.

Oppmøte: Kl 10.45 utenfor Stiftsgården. Her hilser vi på hverandre og går så inn. Omvisningen starter kl 11, og da omvisnigsleder ønsker at alle er på plass 10.50 er det viktig at alle er presise. Beregn litt ekstra tid på å finne parkeringsplass dersom du kjører (pga Olavsfestdagene og Matfestival).

Foreslått deltageravgift er kr 50 pr familie som vippses leder på tlf 920 50 920 (eller taes med kontant). Dersom dette er for mye, er det ingen problem. Bare ta kontakt med leder så ordner vi det. Ønsker du derimot å betale mer er det også mulig. Inkludert i egenandelen er inngangsbilletter til Stiftsgården og is

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Lill Yvonne og Cathrine

IOGTs Enestående familier Trondheim

Informasjon

Dato

3. aug 2019

Klokkeslett

10:45 - 13:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn  Lill Yvonne Sørensen

Telefonnummer  920 50 920

E- post  trondheim@enestaaendefamilier.no

Sted

Stiftsgården

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50

Start: 29. juli
16:22
Slutt: 2. august
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding