Trondheimsgruppa inviterer til omvisning i Nidarosdomens krypt og kjeller - og lunch på peppes fredag 26 januar fra kl 11.45

Fredag 26 januar er det planleggingsdag for skole og barnehage. Denne dagen benytter vi da til å bli bedre kjent med selveste nasjonalhelligdommen, vår egen flotte domkirke. Vi drar på guidet omvisning i kjeller og krypt. Det blir både lærerikt - og litt skummelt.

Etterpå er det enkel bespisning på Peppes pizza

Bli med på en vandring i Nidarosdomens kjeller og krypt. Ordet krypt kommer fra det greske ordet kryptein som betyr å skjule. Hva skjuler egentlig krypten i Nidarosdomen? Dette må vi definitivt finne ut av, og det gjør vi ved å dra på en guidet omvisning i helligdommens aller innerste. 

Oppmøte i Besøkssenteret ved Nidarosdomen. kl 11.45. Omvisningne varer en times tid. Deretter ser vi oss litt rundt i kirken, før vi går i samlet flokk ned til Peppes pizza i Kjøpmannsgata, der vi hygger oss med pizza og fordøyer inntrykkene. Vi avslutter dagen ca kl 15.

Aldersgrense 8 år i henhold til Nidarosdomens bestemmelser på selve omvisningen.  Har du mindre barn, men har lyst til å bli med likevel.. kan dere få se dere rundt i 1. etg i kirken, og vi kjøper da eventuelt billett til dette. Da møtes vi  etter omvisning, og går i samlet flokk til Peppes. Ingen nedre aldersgrense på dette, men dette må da komme tydelig frem ved en beskjed i påmeldingen din.

Alle har ansvar for egne barn under hele omvisningen.

Anbefalt egenandel er kr 100 per familie, som leveres i en lukket konvolutt til leder - eller vippses over når vi møtes. Er dette for mye, er det ingen problem, bare ta kontakt - så ordner vi det.

Det er kun et bestemt antall plasser tilgjengelig, så vær kjapt ute med å sikre deg din plass. Her er det førstemann til mølla prinsippet som gjelder. Når det er fullt, står du på ønskelista. Vi vil plukke fra ønskelista ved eventuelt frafall.

Med hilsen Lill, enestående familier avd Trondheim

Informasjon

Dato

26. jan 2018

Klokkeslett

11:45 - 15:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Lill Yvonne Sørensen

Telefonnummer  920 50 920

E- post  trondheim@enestaaendefamilier.no

Sted

Nidarosdomen

Antall plasser: 18 Gjenværende: 2

Pris: 100

Start: 17. januar
10:00
Slutt: 25. januar
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding