Trondheimsgruppa inviterer til nyttårshelg på Savalen

Trondheimsgruppa inviterer til fjells i nyttårshelga. Kom å bli med

Les all informasjonen før du melder deg på, da etterspør flere opplysninger i påmeldingen din

Oppholdet:

Varer fra lørdag 29 desember til tirsdag 1. januar. Vi ankommer lørdag ettermiddag ca kl 15 og vi innretter oss i de hyttene vi har leid. Vi lager felles middag  lørdag og søndag der alle forventes å hjelpe til. Hjelp til flytting av bord og stoler mellom hyttene til fellesmåltid må påregnes.  Frokosten vil vi spise på selve hotellet alle dagene. Lunsj må vi ordne selv, og for å gjøre det enkelt - tar hver familie med brødmat og pålegg til seg selv og sine. 

Aktiviteter:

Søndag er det skidag. Alle tar med egne ski. Har du ikke ski finnes det mange utlånssentraler i Trondheim som låner ut skiutstyr helt gratis. Finner du ikke disse selv, ta kontakt i god tid - så kan vi prøve å guide deg frem.  Det finnes også en slalombakke i Savalen og er det mange som ønsker å benytte denne skal vi vurdere det. Si da noe om dette i påmeldingen din. 

Mandag.  Formiddagssvømming i spaanlegge på hotellet. Ta med badetøy til dette, og en egen hånduk som du kan benytte her.  Deretter utforsker vi nissehuset sammen fra ca kl 14. Til slutt er det kanefart fra kl 16-17 så lenge været holder. Søndag kveld spiser vi nyttårsbuffet på hotellet med en drikke. Vi kjøper inn stjerneskudd til barna og ønsker man  noe mer avansert ordner man med dette selv. 

Hyttene:

Det er selvhusholdningshytter, og man må være forberedt på å dele hytte med annen familie. Alle tar med eget sengetøy og hånduker. Dyner og puter er der. De skal prøve å få oss så nær hverandre som mulig men vi bor uansett i samme "gate". 

Reise:

Vi vil prøve å gjøre det slik som sist. At flest mulig kjører egne biler og at bilene fylles opp med andre som ikke har egen bil. Jeg ønsker i påmeldingen beskjed i beskjedfeltet om du kjører selv, eller om du trenger skyss til Savalen. Kjører du bil selv, vil jeg vite om du har plass til andre evt hvor mange.  Dersom alle ikke får plass i biler, går det buss til Tynset. Der vil en leder komme å hente dere. 

Div:

Som alle aktiviteter i enestående familer er dette oppholdet alkoholfritt. Dette gjelder også på nyttårsaften. Vi kjøper inn litt snacks og smågodt til nyttårsaften. 

Da  vi ønsker et mest mulig likt opphold for alle barna - er det ikke ønskelig at man pakker sekken full av eget godteri, men at man er forberedt på å ta av det som blir tilbydt.  Velger du å ta med godter og snacks, forventer man at dette deles i felles skål på bordet.

 Vi som arrangerer denne turen er også frivillige. Vi har med også med egne barn - og alle haransvar for egne barn under oppholdet. For å gjøre det mest mulig lettvint er det forventet at man er på tilbudssiden når vi ordner til middag, og ellers tar med litt ekstra godt humør. Vi ledere vil forøvrig gjøre så godt vi kan.

Pris: Foreslått egenandel er kr 200 per person. Dersom dette alikevel er for mye, ta kontakt så ordner vi det, ingen probelm.Det er kun anledning til å melde på seg selv og egne barn.

Plassfordeling:

Vi ønsker først å fremst å tilby disse plassene til de som ikke har vært med oss på tur tidligere. Har du vært med, kan du likevel skrive deg på ønskelista. Skriv da noe om hvilke turer du har vært med på. Gjennom året arrangerer vi flest dagsaktiviteter med noen timers varighet. På overnattingsturer er vi derimot sammen over mye lengre tid, og for å ha mulighet til å arrangere en best mulig overnattingstur, går tilgjengelige plasser alltid først til familier vi har blitt litt kjent med på våre dagsaktiviteter. 

Påmelding åpner 1. november. Vær kjapp med påmelding. Plasser vil bli fordelt innen 5. desember.

Aktiviteten passer for familier med barn fra 8 års alder og oppover.

Logg inn med ditt brukernavn og passord (evt registrer deg, om du akkurat har funnet frem til oss) for å melde din interesse på ønskelisten og når plassene er fordelt vil alle få beskjed. 

Står du på ønskelista, hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til  dagen før aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Ta med: Vinterklær, gode sko luer og votter, ski, badetøy, sengetøy og hånduker, lunsj til lørdag, søndag  og mandag samt nistemat til hjemturen på tirsdag. 

Dette blir gøy!

Med vennlig hilsen

Enestående familier avd Trondheim

Lill Yvonne Sørensen

Informasjon

Dato

29. des 2018 - 1. jan 2019

Klokkeslett

12:00 - 12:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn  Lill Yvonne Sørensen

Telefonnummer  92050920

E- post  trondheim@enestaaendefamilier.no

Sted

Savalen hotell

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 200

Start: 1. november
12:00
Slutt: 15. desember
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding