Trondheimsgruppa inviterer til nyttårshelg på Savalen

Trondheimsgruppa drar til fjells i nyttårshelga

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Trondheimsgruppa inviterer til nyttårsfeiring på Savalen.

I år har vi vært så heldige å få litt ekstra å rutte med, og har dermed anledning til å invitere til nyttårsweekend på Savalen. Dette vil vi mest sannsynlig ikke få anledning til å gjøre flere ganger... så her gjelder det å benytte anledningen. 

Oppholdet:

Varer fra fredag 29 desember til mandag 1. januar. Vi ankommer fredag ettermiddag ca kl 16, der vi innretter oss i de hyttene vi har leid. Vi lager felles middag fredag og lørdag der alle forventes å hjelpe til. Hjelp til flytting av bord og stoler mellom hyttene til fellesmåltid må påregnes.  Frokosten vil vi spise på selve hotellet alle dagene. Lunsj må vi ordne selv, og for å gjøre det enkelt - tar hver familie med brødmat og pålegg til seg selv og sine. 

Aktiviteter:

Lørdag er det skidag. Alle tar med egne ski. Har du ikke ski finnes det mange utlånssentraler i Trondheim som låner ut skiutstyr helt gratis. Finner du ikke disse selv, ta kontakt i god tid - så kan vi prøve å guide deg frem.  Det finnes også en slalombakke i Savalen, men ønsker man å bruke denne så må man kjøpe dagskort selv  og ta med eget utstyr. 

Søndag vurderes forskjellige aktiviteter, men forløpig ser det slik ut.  Formiddagssvømming i spaanlegge på hotellet. Ta med badetøy til dette, og en egen hånduk som du kan benytte her.  Deretter utforsker vi nissehuset sammen fra ca kl 14. Til slutt er det kanefart fra kl 16-17 så lenge været holder. Søndag kveld spiser vi nyttårsbuffet på hotellet med en drikke. Vi kjøper inn stjerneskudd til barna og ønsker man  noe mer avansert ordner man med dette selv. Et fullstendig og ferdigredigert program vil sendes ut til de som får plass.

Hyttene:

Det er selvhusholdningshytter, og man må være forberedt på å dele hytte med annen familie. Alle tar med eget sengetøy og hånduker. Dyner og puter er der. De skal prøve å få oss så nær hverandre som mulig men vi bor uansett i samme "gate". 

Vi vil kjøre noen private biler. Jeg ønsker i påmeldingen beskjed i beskjedfeltet om du kjører selv, eller om du trenger skyss til Savalen.  Dersom du ikke har bil, vil vi være behjelpelig med å ordne med togbilletter og bussbilletter slik at du og dine kan bli med. Kjører du bil selv, vil jeg vite om du har plass til andre evt hvor mange.  Jeg trenger også å vite om du har evt allergier som må taes hensyn til.

Som alle aktiviteter i enestående familer er dette oppholdet alkoholfritt. Dette gjelder også på nyttårsaften. Vi kjøper inn litt snacks og smågodt til nyttårsaften. 

Da  vi ønsker et mest mulig likt opphold for alle barna - er det ikke ønskelig at man pakker sekken full av eget godteri, men at man er forberedt på å ta av det som blir tilbydt.  Velger du å ta med godter og snacks, forventer man at dette deles i felles skål på bordet.

Pris: Foreslått egenandel er kr 400 pr familie. Dersom dette alikevel er for mye, ta kontakt så ordner vi det. 

Ta med: Vinterklær, gode sko luer og votter, ski, badetøy, sengetøy og hånduker, lunsj til lørdag og søndag samt nistemat til hjemturen på mandag.  

Vi som arrangerer denne turen er også frivillige. Vi har med også med egne barn - og alle har ansvar for egne barn under oppholdet. For å gjøre det mest mulig lettvint er det forventet at man er på tilbudssiden når vi ordner til middag, og ellers tar med litt ekstra godt humør. Vi ledere vil forøvrig gjøre så godt vi kan.

PÅMELDING: Logg inn med ditt brukernavn og passord (evt registrer deg, om du akkurat har funnet frem til oss) innen 1. desember kl 12.  Pga nye nettsider må man registrere barna i brukerprofilen sin på 'Min side' denne første gangen. Tidligere har man kunnet melde seg på aktiviteter uten en registrert bruker, men slik er det ikke lenger. Sliter du, så ring leder- men les først "Ofte stilte spørsmål" inne på de nye sidene våre.

Denne aktiviteten er slik at alle skriver seg på en ønskeliste, og når påmeldingsfristen er ute, vil leder gi beskjed til alle SOM HAR FÅTT PLASS.  Påmelding er åpen og stenger siste dag i november. I løpet av den første uka i desember vil det bli klart hvem som får plassene . Vi håper å treffe både nye og gamle kjente - men ønsker denne gangen å prioritere de som er ivrige på å bli med på aktiviteter, uansett type aktivitet. Når disse plassene er tatt, vil resten av plassene bli fordelt så rettferdig som mulig.

Står du på ønskelista, hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til  dagen før aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Dette blir gøy!

Med vennlig hilsen

Enestående familier avd Trondheim

Lill Yvonne Sørensen

Informasjon

Dato

29. des 2017 - 1. jan 2018

Klokkeslett

16:00 - 12:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Lill Yvonne Sørensen

Telefonnummer 92050920

E- post trondheim@enestaaendefamilier.no

Sted

Savalen fjellhotell

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 24. oktober
18:05
Slutt: 1. desember
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding