Trondheimsgruppa inviterer til nyttårsfeiring på Savalen fra 29 desember til 1. januar.

Onsdag 29. desember reiser vi til Savalen for å feire nyttår.

Vi garanterer skikkelig julestemning og masse snø. Meld dere på for en magisk avslutning på året :) 

Denne turen passer for familier med barn i alle aldere.

Vi prioriterer familier som ikke har vært med oss på overnattingstur tidligere i år, og det er en forutsetning at dere har vært med oss på aktiviteter tidligere.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Oppholdet:

Varer fra onsdag 29 desember til lørdag 1. januar. Vi ankommer tirsdag ettermiddag ca. kl 15 og vi innretter oss i de hyttene vi har leid. Vi lager en enkel middag hver for oss i hyttene og møtes til aking, kakao og boller i akebakken etterpå.

Frokosten vil vi spise på selve hotellet alle dagene. Lunsj må vi ordne selv, og for å gjøre det enkelt - tar hver familie med brødmat og pålegg til seg selv og sine. Vi står for middag, som tilberedes og spises hver for oss i hyttene. Evt. kveldsmat står man også for selv.

Vi kommer til å ha en felles aktivitet etter frokost, etter lunsj og etter middag. Det blir bl. A.  aktiviteter som aking, bading, besøk i Nissehuset og kanefart. Det forventes at alle deltar på felles aktiviteter.

Nyttårsaften blir det kanekart kl. 16 og nyttårsbuffet på hotellet.

Hyttene:

Hyttene er selvhusholdningshytter, utstyrt med soverom, bad, stue og kjøkken. Alle tar med sengetøy og håndduker til eget bruk. Dyner og puter er der. Alle hyttene vi leier ligger i samme området. NB! Man må belage seg på å dele hytte med en annen annen familie, man får egne soverom.

Reise:

Oppmøte for alle på Rema 1000 v City Syd 29. desember kl 12.00

Her fordeler vi mat til oppholdet, slik at lederne får frigjort litt plass i sine biler, og kjører opp mot Savalen i samlet flokk. 

Har du ikke bil skriv dette i kommentarfeltet, så finner vi en løsning :)

Ta med: Klær, uteklær, toalettsaker, håndduker, sengetøy, mat til lunsj og kvelds, akebrett og evt. ski.

Vi sender ut egen epost med info når turen nærmer seg.

Div:

Som alle aktiviteter i Enestående Familier er dette oppholdet alkoholfritt til glede for både store og små. Dette gjelder også på nyttårsaften. Vi stiller med litt snacks og brus slik at det blir likt for alle.

Vi ønsker et mest mulig likt opphold for alle barna og det er ikke ønskelig at man pakker sekken full av eget godteri, men at man er forberedt på å ta av det vi stiller med, slik at det blir likt for alle.

Vi ønsker også at mobiler, nettbrett osv. blir liggende igjen i hyttene når vi møtes til felles aktiviteter.

Vi som arrangerer denne turen, er også frivillige. Vi har med også med egne barn - og alle har ansvar for egne barn under oppholdet. Det forventes at alle er på tilbudssiden, og bidrar til fellesskapet. Vi ledere vil forøvrig gjøre så godt vi kan.

Prioritering:

Denne aktiviteten passer for alle aldere og vi kommer til å prioritere de som ikke har vært med på overnattingstur tidligere i år, og de som har økonomiske utfordringer.

NB! Det er en forutsetning at dere har vært med oss på aktiviteter tidligere for å kunne delta på våre overnattingsturer. 

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset, oppfordres derfor alle til å merke seg dette og unngå handling. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Oppmøte for alle biler på Rema 1000 v City Syd 29. desember kl 12.00 Her hilser vi på hverandre og kjører så av gårde i samlet flokk.

Foreslått deltakerpris: Kr 200,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8019 Savalen

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist, 25. november. Aktiviteten vil fortsatt være åpen for påmelding. Man blir da stående på ønskeliste og kan få tildelt plass ved frafall.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også.

Nå etter gjenåpningen av landet fortsetter vi å følge myndighetenes råd og anbefalinger. KOM FRISK - VASK HENDA OFTE - HOST I ARMHULEN.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Laila og Marit

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Trondheim

Informasjon

Dato

29. des 2021 - 1. jan 2022

Klokkeslett

12:00 - 11:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Laila

Telefonnummer 92 22 24 05

E- post trondheim@enestaaendefamilier.no

Sted

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 17. oktober
14:00
Slutt: 22. desember
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding