Trondheimsgruppa inviterer til nyttårsfeiring på Savalen fra 29 desember til 1. januar

Da vi nå i vår flotte by har fått så mange fantastisk gode priser fra næringslivet, er vi så heldige at vi kan invitere til fjells for å feire nyttår. Vi kan garantere godt skiføre og god julestemning!

Les all informasjonen før du melder deg på, da etterspør flere opplysninger i påmeldingen din

OBS: Plasser til denne turen er allerede fordelt, du kan fremdeles melde din interesse ved å stå på ønskelista - og dersom det skulle bli ledige plasser vil vi ta kontakt.

Oppholdet:

Varer fra søndag 29 desember til onsdag 1. januar. Vi ankommer søndag ettermiddag ca kl 15 og vi innretter oss i de hyttene vi har leid. Vi lager felles enkel middag  de 2 første dagene der alle forventes å hjelpe til. Hjelp til flytting av bord og stoler mellom hyttene til fellesmåltid må påregnes.  Frokosten vil vi spise på selve hotellet alle dagene. Lunsj må vi ordne selv, og for å gjøre det enkelt - tar hver familie med brødmat og pålegg til seg selv og sine. 

Aktiviteter:

Mandag er det skidag. Alle tar med egne ski. Har du ikke ski finnes det mange utlånssentraler i Trondheim som låner ut skiutstyr helt gratis. Finner du ikke disse selv, ta kontakt i god tid - så kan vi prøve å guide deg frem. 

Tirsdag.  Formiddagssvømming som hotellet sponser i spaanlegge på hotellet. Ta med badetøy til dette, og en egen hånduk som du kan benytte her.  Deretter utforsker vi nissehuset sammen fra ca kl 14. Til slutt er det kanefart fra kl 16-17 så lenge været holder. Tirsdag kveld har vi fått et supertilbud om nyttårsbuffet på hotellet forutsatt at vi drikker vann til maten. Nyttårsbuffeen på Savalen er viden kjent, så her kan vi trygt garantere at det er noe for enhver smak. Vi stiller med brus og snacks på hyttene etterpå. Det er fyrverkeri fra hotellet som alle kan se på kl 24. Da vi ønsker å spille på lag med jorda vår, er det greit å hoppe over eget fyrverkeri.

Hyttene:

Det er selvhusholdningshytter, og man må være forberedt på å dele hytte med annen familie, hver familie får dog eget rom. Alle tar med sengetøy og hånduker. Dyner og puter er der. De skal prøve å få oss så nær hverandre som mulig men vi bor uansett i samme "gate". 

Reise:

Vi vil prøve å gjøre det slik som sist. At flest mulig kjører egne biler og at bilene fylles opp med andre som ikke har egen bil. Vi ønsker i påmeldingen beskjed i beskjedfeltet om du kjører selv, eller om du trenger skyss til Savalen. Kjører du bil selv, vil vi vite om du har plass til andre evt hvor mange.  Dersom alle ikke får plass i biler, går det buss til Tynset. Der vil en leder komme å hente dere.

Oppmøte for alle på Rema 1000 v City Syd 29. desember kl 12. Her fordeler vi passasjerer og bagasje, og kjører opp mot Savalen i samlet flokk. Alle må spleise på bensin til den som kjører, og foreslått spleisepris er kr 50 pr person som betales direkte til sjåføren. Dette er ikke inkludert i egenandelen for selve turen.

Div:

Som alle aktiviteter i enestående familer er dette oppholdet alkoholfritt til glede for både store og små. Dette gjelder også på nyttårsaften. Vi kjøper inn litt snacks og smågodt til nyttårsaften. 

Da  vi ønsker et mest mulig likt opphold for alle barna - er det ikke ønskelig at man pakker sekken full av eget godteri, men at man er forberedt på å ta av det som blir tilbydt.  Velger du å ta med godter og snacks, forventer man at dette deles i felles skål på bordet.

Vi som arrangerer denne turen er også frivillige. Vi har med også med egne barn - og alle har ansvar for egne barn under oppholdet. For å gjøre det mest mulig lettvint er det forventet at man er på tilbudssiden når vi ordner til middag, og ellers tar med litt ekstra godt humør. Vi ledere vil forøvrig gjøre så godt vi kan.

Foreslått deltakerpris: Kr 200 pr person. Betales ved oppmøte via Kjøp og betal-knappen i VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8019 - savalen: Dersom dette alikevel er for mye, ta kontakt så ordner vi det, ingen probelm. Egenandelen dekker hytter, frokost, middag, bading, kanefart og nyttårsbuffet.

Plassfordeling: Vi ønsker først å fremst å tilby disse plassene til de som ikke har vært med oss på tur tidligere, eller for de som kanskje opplever nyttårsdagene som litt vanskelig å håndtere. Har du vært med, kan du likevel skrive deg på ønskelista. Skriv da noe om hvilke turer du har vært med på. Gjennom året arrangerer vi flest dagsaktiviteter med noen timers varighet. På overnattingsturer er vi derimot sammen over mye lengre tid, og for å ha mulighet til å arrangere en best mulig overnattingstur, går tilgjengelige plasser alltid først til familier vi har blitt litt kjent med på våre dagsaktiviteter. 

Påmelding er åpen.  Vær kjapp med påmelding, da plasser vil bli fordelt før 1. desember.

Aktiviteten passer for familier med barn fra 7-8 års alder og oppover.

Logg inn med ditt brukernavn og passord (evt registrer deg, om du akkurat har funnet frem til oss) for å melde din interesse på ønskelisten og når plassene er fordelt vil alle få beskjed. 

Står du på ønskelista, hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til  dagen før aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Ta med: Vinterklær, gode sko luer og votter, ski, badetøy, sengetøy og hånduker, lunsj til alle dager, samt nistemat til hjemturen på tirsdag. 

Dette blir gøy!

Med vennlig hilsen

Enestående familier avd Trondheim

Laila og Lill

Informasjon

Dato

29. des 2019 - 1. jan 2020

Klokkeslett

12:00 - 15:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn  Lill Yvonne Sørensen

Telefonnummer  920 50 920

E- post  trondheim@enestaaendefamilier.no

Sted

Savalen

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 200

Start: 18. oktober
8:40
Slutt: 20. desember
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding