Trondheimsgruppa inviterer til Nøtteknekkeren på teater og middag lørdag 15. desember fra kl 15.30

Trondheimsgruppa inviterer til Trøndelag teaters julestykke, Nøtteknekkeren og bespisning

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Vi er kjempeglade for å kunne inviterer til Trøndelag teaters julestykke i år. Nøtteknekkeren er et kjent stykke som vi gleder oss veldig til  å se sammen med dere.  

Først møtes vi kl 15.30 for litt middagshygge før vi drar videre for å se teaterstykket som begynner kl 17.30. Eksakt sted for middag er ikke helt avklart, men vil være klart i god tid før aktiviteten og alle påmeldte vil få beskjed om hvor de skal møte opp. Det blir et sted i gåavstand til teateret dvs Trondheim sentrum.

Egenandel for denne aktiviteten er satt til kr 200 pr familie som vippses (helst vipps) eller betales kontant til leder. Dersom dette er for mye, er det null stress. Bare ta kontakt, så ordner vi det.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Arrangementet passer for familier med barn fra 5-6 års alder og oppover.

Dette er et ønskelistearrangement, som betyr at man skriver seg på ønskelista - deretter vil de som får plass få beskjed om dette i god tid før arrangementet går av stabelen og senest 10. desember

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget tekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er lett å overse om man leser epost via m

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Hilsen leder for dagen

Lill Yvonne

Informasjon

Dato

15. des 2018

Klokkeslett

15:30 - 19:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Lill Yvonne Sørensen

Telefonnummer  920 50 920

E- post trondheim@enestaaendefamilier.no

Sted

Trøndelag teater

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 200

Start: 6. november
20:00
Slutt: 14. desember
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding