Trondheimsgruppa inviterer til Mozarts Rekviem i Olavshallen fredag 3. april fra kl 17.30

Da vi har vært så heldige å få billetter av Olavshallen, har vi den glede å invitere til Mozart Rekviem.

En liten time i en verden av uendelig vemodsfarget skjønnhet ved inngangen til påskehøytiden.  Dette gleder vi oss stort til

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Vi møtes på Trondheim torg, og går å ordner noe enkel mat i fellesskap. Etter maten går vi ned til Olavshallen i samlet flokk. Konserten begynner kl 19.30 og varer ca 1 time.  

Rekviem er en messe til trøst og forsoning. Dette er ett av de mest myteomspunne verk i musikkhistorien. Bestilt av en anonym oppdragsgiver, skrevet på sykeleie og uavsluttet ved Mozarts død etter Lacrymosa-satsen, og med uklarhet rundt fullførelsen av verket. En påskenøtt for Hercules Poirot? Selv uten denne hjerteskjærende historien kan man ikke bli annet en overveldet av dette mesterverket fra historiens største musikkdramatikers hånd. Med sine korsatser, inderlige arier og iørefallende melodier griper Mozart oss om hjertet med sin smerteblandede skjønnhet, og fyller både salen, og sjelen, ut i alle kroker.

Aktiviteten passer for familier med barn fra 12 års alder og oppover.

Ta med: Drikkeflasker og godt humør!

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres ALLE voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk med barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi.

Oppmøte: Kl  17.30. Oppmøte ved Torvet Scene.

Foreslått deltakerpris: Gratisaktivitet

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig i god tid, og senest 27.mars. 

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Lill

frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Trondheim

Informasjon

Dato

3. april 2020

Klokkeslett

17:30 - 20:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn  Lill Sørensen

Telefonnummer  92050920

E- post   trondheim@enestaaendefamilier.no

Sted

Trondheim torg

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 13. februar
17:30
Slutt: 1. april
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding