Trondheimsgruppa inviterer til minikurs i diskgolf + grilling mandag 21. mai fra kl 15.30

Trondheimsgruppa hiver seg på Norges nye "trendsport" diskgolf - og inviterer til minkurs mandag 21. mai fra kl 15.30. Etterpå griller vi.

Hva er diskgolf (også kalt frisbeegolf):

Idretten startet i USA på 1960-tallet – like etter at frisbeen ble oppfunnet. Det finnes over 3000 frisbeegolfbaner rundt om i verden, og sporten har hatt en vekstrate på rundt 15% globalt de siste 10 årene. I Norge har antallet baner mer enn doblet seg i løpet av de siste 5 årene og det finnes nå over 60 baner totalt. En stor del av frisebeegolfens appell kommer av at det er enkelt å sette i gang. Det er en sport som alle kan drive på sine egne premisser. Frisbeegolf er en moderne idrett som kombinerer mosjon, sosialt samspill og glede av den omkringliggende naturen.

Da dette er "lavterskelsport" og så enkelt å gjøre, har sporten blitt enormt populær her i Trondheim. Det er like enkelt for alle, og så lenge du kan kaste en frisbee - kan du også spille diskgolf. Så bli med oss mandag ettermiddag for å lære hvordan dette gjøres. Vi spiller deretter en runde på banen på Sluppen, og til slutt griller vi litt og koser oss. Vi krysser fingrer og tær for godt vær.

Aktiviteten er gratis, og passer for barn fra 5-6 års alder og oppover. Dette er et ønskelistearrangement, som fungerer slik at man skriver seg på ønskeliste - så blir plasser fordelt så rettferdig som mulig. Vi kjøper inn grillmat til alle - og noe enkel snacks etterpå.

Oppmøte kl 15.30 i Sluppenveien 6. Dit kommer Frisbeebutikken for å holde kurs med oss, så vær  presis. Vi låner disker av dem, så det trenger du ikke. De hjelper oss å komme i gang - og vi spiller selvfølgelig en runde. Ta med klær etter vær, en vannflaske til deg og dine - og noe å sitte på mens vi griller.

Atb har buss som stopper rett i nærheten, og nærmeste bussholdeplass heter E-verket.

Velkommen til en lærerik og sporty ettermiddag med oss.

Hilsen ledere for dagen

Cathalina og Lill

Informasjon

Dato

21. mai 2018

Klokkeslett

15:30 - 17:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn  Lill Yvonne Sørensen

Telefonnummer 920 50 920

E- post trondheim@enestaaendefamilier.no

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 0

Start: 17. mai
19:46
Slutt: 20. mai
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding