Trondheimsgruppa inviterer til minigolf og pizza søndag 30. juni fra kl 16

Da det har meldt regnvær i bøtter og spann på søndag, tenkte vi at innendørs minigolf på Trondheim Camping må være midt i blinken.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Da sommerværet i Trondheim lar vente på seg, inviterer vi til en super innendørs aktivitet nå på søndag... Nemlig minigolf. Utmerket aktivitet når regnet øser utenfor. Vi spiller her i ca 1.5 time, så går vi videre for å spise pizza på Peppes. Vi gleder oss. 

Da vi har 2 aktiviteter denne helgen, vil de som skal være med på kanotor på lørdag bli prioritert ved tildeling av plassene. Selv om du ikke er med på kanotur, kan du melde deg på denne aktiviteten. Restplassene vil bli fordelt så rettferdig som mulig innen lørdag kl 18.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen barn som blir såre og lei seg.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Kl 16 på Trondheim Camping (like bak Nova kino, inngang fra Lilletorget).

Aktiviteten passer for familier med barn fra 5 års alder og oppover.

Foreslått deltakerpris: Kr 100 pr familie som vippses til leder på tlf 920 50 920. Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Konvolutt kan godt benyttes dersom du ikke har vipps, eller ved ønske om anonymisering.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

 

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Lill

IOGTs Enestående familier Trondheim

Informasjon

Dato

30. juni 2019

Klokkeslett

16:00 - 19:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn  Lill Yvonne Sørensen

Telefonnummer  920 50 920 

E- post trondheim@enestaaendefamilier.no

Sted

Trondheim camping

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 100

Start: 27. juni
13:58
Slutt: 30. juni
11:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding