Trondheimsgruppa inviterer til miniferie i Åsenfjorden

Trondheimsgruppa inviterer til sommeropphold på Solhaug Leirsted i Åsenfjorden. Solhaug er en spennende plass - full av morsomme ting å gjøre for både store og små.

Oppholdet varer fra torsdag 26 juli kl 12 til søndag 29 juli kl 12.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Solhaug gård er drevet av IOGT og fungerer bl.a som leirskole deler av året. Stedet er stappfullt av aktiviteter man kan holde på med fra tidlig om morgenen til sent på kveld. Dette blir supergøy - og vi gleder oss helt vilt mye.

Les mer om Solhaug her: www.solhaug.tk

Opplegget blir omtrent slik (det kan bli endringer):

Torsdag: Ankomst kl 12. Vi innlosjerer oss på rom, og blir kjent med hverandre og området. Lunsj. Etterpå blir det aktiviteter som vi finner på selv på området. 

Fredag: Frokost kl 9.   Fra kl.10-15 er det  actionløype i regi av Solhaug med 4hjuling , zippline  og konkuranser. Middag kl 16. Vi finner på egne aktiviteter etter middag.

Lørdag: Frokost kl 9. Fra kl 10-15  I regi av Solhaug er det kanotur og paintball. Middag kl 16. Vi finner på egne aktiviteter etter middag.

Søndag: Frokost kl 9. Vi pakker og rydder før det er avreise kl 12.

Av aktiviteter som vi kan finne på selv er det bl.a: BMX-bane. Skateboardbane, badestamp, turmuligher, gymsal, ballbinge osv.(Atv, paintball og zippline kan imidlertid gjøres bare med instruktør fra Solhaug tilstede)

Mat:
Vanlig mat: Frokost kl.09.00. smøre matpakke til lunsj. Middag kl.16.00 Kveldsmat kl.20.00.Vi tar hensyn til allergikere, men vi må ha beskjed. Skriv evt noe om dette i beskjedfeltet i påmeldingen.  

Utstyr:sovepose, laken og putetrekk + håndklær. Vanlige klær og gode sko, toalettsaker, badetøy, matboks, drikkeflaske og termos. Uteklær for både sol og regn.

Arrangementet passer for familier med barn fra 7-8 års alder og oppover. 

Vår forreslåtte deltageravgift er på kr 200 per person. Dette dekker opphold og mat. Er dette likevel for mye, ta kontakt så ordner vi det.

Soverom: Man må være forberedt på å kunne dele rom med en annen familie

Transport: Man må komme seg dit selv, men det går både buss og tog. Våre ledere vil være behjelpelig med kjøring og henting fra bussholdeplass/togstasjon. Si noe i påmeldingen din om du kommer med buss /tog eller kjører bil.

Alle kan melde seg på, men det er et krav om at du har vært med på minst en aktivitet sammen med oss tidligere for å kunne bli med på turen. Vi vil prioritere de som ikke har vært med på tur tidligere, men har du vært med på tur før- kan du skrive deg på ønskelista likevel og dersom det blir ledig kapasitet vil du kunne få plass. Alle skriver seg på ønskeliste, og de som får plass vil få beskjed minst en uke i forkant.

Se youtubevideoer fra Solhaug her:

https://www.youtube.com/watch?v=KMk_eXN6E1o

www.youtube.com/watch?v=mdoP6LYE5Lc

Vi håper å se deg og dine der.

Med hilsen ledere:

Cathalina og Lill Yvonne

Informasjon

Dato

26. juli - 29. juli 2018

Klokkeslett

12:00 - 12:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Lill Yvonne Sørensen

Telefonnummer 92050920

E- post trondheim@enestaaendefamilier.no

Sted

Solhaug gård levanger

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 200 per person

Start: 17. mai
22:06
Slutt: 20. juli
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding