Trondheimsgruppa inviterer til middag og teater på fredag

Trondheimsgruppa inviterer til "spontantur"  på middag og teaterstykke på Isak kultursenter.

Dette er førstkommende fredag fra kl 15.30 til ca kl 19

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Vi kaster oss rundt her i Trondheimsgruppa, og inviterer til middag på Fridays og teaterstykket Snøhvit, lykkelig i alle sine dager.

Anbefalt aldersgrense på denne aktiviteten er barn fra 11-12 års alder, etter anbefaling fra kultursenteret.

Det er et begrenset antall plasser, så ikke nøl - men meld deg på snarest på hjemmesiden vår. Dette er et førstemann til mølla arrangement. Selv om det blir fullt, kan du likevel melde deg på ønskelisten - da det hender det blir frafall i siste liten.

Om gruppen Snøfnuggene:
Snøfnuggene er en liten teatergruppe som består av 12 ungdommer i alderen 17- 22 år som har gått sammen for å lage og å sette opp denne forestillingen. Mange har gått eller går i Kulturskolen. Flesteparten er elever på dramalinjen på Charlottenlund vgs eller Drama og Teater på NTNU.

 Om forestilingen:   Forestillingen handler om Snøhvit og prinsens nye liv etter eventyret til brødrene Grimm slutter. Vi stiller spørsmål ved slutten av eventyret om Snøhvit. Dvergene har valgt å ikke begrave Snøhvit fordi de synes hun er så pen, i stedet har de lagt henne i ei glasskiste ute i skogen som de holder vakt over. En dag kommer det en prins forbi, han ser dette vakre liket, og vil ha det med seg hjem. Men Snøhvit våkner og så skal de gifte seg.  I «Snøhvit, lykkelig alle sine dager?» vil du treffe igjen flere av de gamle kjenningene fra eventyret om Snøhvit, men også stifte noen nye bekjentskap. 

Målgruppen: ungdom / voksen 

OBS: Vi har ikke billetter til forestillingen da det er bare å komme. Dermed kan det hende at det blir litt trangt om plassene. Jeg ber derfor alle ta med litt godt humør.

Oppmøte: Vi møtes først på TGI Fridays kl 15.30 for en matbit, og for å bli litt kjent.   Vær presis!  Alle drikker vann til maten. Spør etter bordet til Enestående familier ved ankomst, eller ring leder på 920 50 920.

Anbefalt egenandel er kr 50 pr familie. Vippses leder eller betales kontant ved oppmøte. Er dette for mye, så ordner vi det.

Ta med godt humør og en god porsjon humor. Så sees vi.

Vi gleder oss veldig

Med hilsen lederne for dagen

Lill  og Cathalina

Informasjon

Dato

27. april 2018

Klokkeslett

15:30 - 19:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn  Lill Sørensen

Telefonnummer  920 50 920

E- post trondheim@enestaaendefamilier.no

Sted

Fridays trondheim

Antall plasser: 20 Gjenværende: 5

Pris: 0

Start: 25. april
14:41
Slutt: 27. april
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding