Trondheimsgruppa inviterer til middag og Rosenborgkamp onsdag 16 mai fra kl 15.30-20

Trondheimsgruppa inviterer til middag og rosenborgkamp onsdag 16. mai fra kl 15.30

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Tradisjonen tro er det fotballkamp på Lerkendal 16. mai fra kl 18. Vi i enestående familier må definitivt dit og heie på hjemmelaget vårt. Vi møtes på Peppes Pizza i Kjøpmannsgata først og tar en matbit.

Opplegg: Vi møtes på Peppes pizza kl 15.30 - der vi spiser først. Deretter tar vi buss til Lerkendal stadion ca kl 17. Det er mye å se på stadion frem til kampen går av stabelen kl 18, og dette har vi lyst til å få med oss. Vi kjøper inn en caprisonne og noe snacks til alle som man har under kampen.  

Egenandel: Foreslåtte egenandel er kr 100 pr familie som vippses til leder (helst vipps) eller betales kontant ved oppmøte. Er dette likevel for mye, ta kontakt så ordner vi det.

Inkludert i egenandel er mat på Peppes, bussbillett til Lerkendal og inngangsbillett til fotballkampen, caprisonne og enkel snacks til kampen. Har du månedskort til bussen, si i fra om det i beskjedfeltet.

Denne aktiviteten passer for familier med barn fra 8 års alder og oppover. Denne aldersgrensen er satt, da en forventer mange folk på kampen - og det kan bli noe trengsel.

I enestående familier ønsker vi å unngå kjøpepress. Denne dagen kjøper man da ikke noe fra kiosken på Lerkendal - men tar det en blir tilbydt fra oss. Det er ikke lov å ta med brusflasker inn, men det er lov å ta med tomme vannflasker dersom man tømmer dem før man går inn. Det kan være greit å ha med en tom vannflaske i bagen, dersom det ikke er nok med en caprisonne under kampen.

Ta med: Godt humør, sangstemme og klær etter vær for å stå ute til kampen er ferdig ca kl 20. Det er "påbudt" å heie på Rosenborg under  kampen, he he.... 

Vi gleder oss masse til denne første fotballkampen med enestående familier, og håper dere vil komme å bli med på en aktiv og morsom dag.

Med vennlig hilsen ledere for dagen

Cathalina og Christian.

Informasjon

Dato

12. mai 2018

Klokkeslett

9:43 - 9:43

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn  Cathalina Richardson

Telefonnummer  40058913

E- post trondheim@enestaaendefamilier.no

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 100

Start: 12. mai
9:43
Slutt: 12. mai
9:43

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding