Trondheimsgruppa inviterer til middag og kino lørdag 24. mars fra kl 16

Trondheimsgruppa inviterer til middag og kino Lørdag 24. mars fra kl 16-20

Aktiviteten er nå fullbooket, men sett deg gjerne på ønskelisten så tar vi kontakt dersom det skulle bli frafall

Vi starter påskeferien med å kose oss med film og middag her i Trondheim. Vi møtes ca kl 16 og hygger oss med middag før vi drar videre på kino ca kl 18. Filmprogrammet er ikke lagt ut enda, men det er en tanke om at vi ser Coco for de minste barna - og de som er litt eldre blir det Tomb Raider.  Da må dere skrive i beskjedfeltet hvilken film dere vil se, så jeg får bestilt riktige billetter. De som får plass vil få beskjed om hvor vi skal møte for å spise middag. Det vil  mest sannsynlig bli pizza - middag.

Da håper jeg det er mange som vil starte påskehelgen sammen med oss. Vi ønsker velkommen til både nye familier og de som har vært med oss tidligere. 

Dette er et ønskelistearrangement, så man skriver seg da på en ønskeliste. Deretter vil vi fordele plassene så rettferdig som mulig. 

Vi vil legge ut et liknende arrangement på tirsdag i påskeuken (Gocart og Megazone på Bowling 1 + mat) og det er ikke anledning til å delta på begge aktivitetene. Dersom man melder seg på begge, skriv hvilken aktivitet man har mest lyst til å være med på.

Vi arrangerer også en skøytedag søndag 25 mars, og de som deltar på uteaktiviteten vil bli prioritert på kinodag eller gocartdag. Dette gjør vi slik at alle får anledning til å bli bedre kjent i løpet av disse dagene.

Det er ingen aldersgrense på dette arrangementet.

Foreslått egenandel er kr 100 pr familie.

Vi ønsker å unngå kjøpepress, så vi unngår å handle i kiosken på kinoen. Vi vil ta med noe søtt eller salt til barna. Samt en liten drikke. Til middagen drikker vi vann.

Ta med drikke til deg selv - så sees vi.

Hilsen ledere Lill og Christian

 

Informasjon

Dato

24. mars 2018

Klokkeslett

16:00 - 20:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Lill Yvonne Sørensen

Telefonnummer  920 50 920

E- post trondheim@enestaaendefamilier.no

Sted

Trondheim sentrum

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 100

Start: 14. mars
20:00
Slutt: 23. mars
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding