Trondheimsgruppa inviterer til middag og kino lørdag 17 februar fra kl 16

Trondheimgsgruppa starter vinterferien med middag på Fridays og kinobesøk

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Trondheimsgruppa inviterer til middag og kino Lørdag 17 februar fra kl 16

Trondheim har fått sin egen Fridays TGI restaurant, og denne må vi absolutt få sjekket ut. Dermed inviterer vi til middag på Fridays kl 16. Der spiser vi middag - og koser oss.  Alle drikker vann til middagen.

Deretter er det kino. Det er usikkert hvilken film det blir, da programmet enda ikke er sluppet. Vi satser forøvrig (og krysser fingrer og tær) på at "The greatest showman" går ca rundt kl 18, så vi får sett den.  Det er engelsk tale på denne filmen, og 6 års aldersgrense på forestillingen. Har du mindre barn, og kun ønsker å være med å spise, skriv dette i beskjedfeltet i påmeldingen din.

Ta med drikke til kinoen til små og store.

Vi ønsker å unngå kjøpepress på våre arrangementer, og holder oss dermed unna kiosken. Vi kjøper noe enkelt som barna har å spise på til kinoen (noe søtt eller salt) 

Foreslått egenandel er kr 100 pr familie. Beløpet vippses (helst vippses) eller overleveres i en konvolutt. Er dette for mye, ta kontakt så ordner vi det.. ingen problem. Har du derimot god økonomi og er med for det sosiale - er det lov å betale litt mer.

Sjekk ut vår facebookside: https://www.facebook.com/Enest%C3%A5ende-familier-Trondheim-1204486192932347/ og lik den. Der legger vi ut info om våre arrangementer fortløpende, samt evt restplasser og plutselig ledige plasser.

Dette er et ønskelistearrangement, så det vil si at man melder seg på og får beskjed om at man er registrert på ønskelista. Denne gangen vil vi særskilt ønske våre nye familier velkommen på et trivelig arrangement for å bli kjent med oss. Ca 4 dager  før arrangementet går av stabelen vil de som får plass få beskjed.Vi vil prioritere de nye først, og deretter fordele de andre plassene så rettferdig som mulig.  Ved frafall vil vi plukke fra lista, så en slik hyggelig beskjed om at du får plass kan komme frem til dagen før arrangementet går av stabelen. Så vet du det.

Ta med godt humør, noe å drikke til kinoen - og bli med da vel. Vi gleder oss, og håper å se deg og dine der.

Hilsen

Enestående familier avd Trondheim

Lill Yvonne

Informasjon

Dato

17. feb 2018

Klokkeslett

16:00 - 20:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Lill Yvonne Sørnsen

Telefonnummer  92050920

E- post lill-yvonne@hotmail.com

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 10. februar
15:00
Slutt: 16. februar
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding