Trondheimsgruppa inviterer til middag og kino Lørdag 14. Oktober kl 16.

Trondheimsgruppa inviterer til middag på Egon og kino Lørdag 14 oktober fra kl 16

Askeladden har endelig blitt til film, og dette feirer vi med middag på Egon i Prinsenkrysset der vi møtes kl 16 for å spise. Deretter drar vi samlet bort til kinoen, der alle barn vil få utdelt popcornmeny (popcorn og brus) - og sist men ikke minst, kinoforestillingen Askeladden.

På Egon ordner vi med middag til alle, men brus venter vi med til vi ankommer kinoen. Dvs, alle drikker vann. Da vi ikke ønsker å utøve kjøpepress - gjør vi det sånn at ingen kjøper egen brus til ungene på Egon, og heller ikke godteri på kinoen. Inkludert i denne aktivteten er da middag for deg og dine på Egon, kinobillett til dere og popcornmeny til barna. De voksne pakker egen drikke til kinoen i sekken sin.

Kinoen har aldersgrense på 9 år, og det er parti i filmen som oppleves som veldig skummel. Du vurderer selv hvor gamle barna dine kan være for å se denne filmen. Dersom du har litt yngre barn - og tror denne kan bli litt vel interessant... gi meg et pip i påmeldingen, så kan du jo kanskje bli med å spise å ha det hyggelig på Egon i hvertfall.

PÅMELDING: Logg inn med ditt brukernavn og passord (evt registrer deg, om du akkurat har funnet frem til oss). Pga nye nettsider må man registrere barna i brukerprofilen sin på 'Min side' denne første gangen. Tidligere har man kunnet melde seg på aktiviteter uten en registrert bruker, men slik er det ikke lenger. Sliter du, så ring leder. Men les først Ofte stilte spørsmål, inne på de nye sidene våre.

Denne aktiviteten er slik at alle skriver seg på en ønskeliste, og når påmeldingsfristen er ute, vil leder gi beskjed til alle SOM HAR FÅTT PLASS.  Påmelding snarest, og senest innen tirsdag 10. oktober . De som ikke fikk plass på klatreaktviteten vil bli prioritert, og når det er gjort - tildeler vi resten av plassene så rettferdig som vi kan. Vi håper å se både nye fjes, og gamle kjente.

Står du på ønskelista, hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Foreslått egenandel er kr 100 pr familie (uansett hvor mange dere er). Egenandelen leveres i en umerket konvolutt til leder. Dersom egenandelen likevel er for mye, leverer du bare en tom konvolutt, eller det du føler du har råd til nå.. Ingen sjekker hvem som betaler hva. Har du derimot god øknomi, og er med for å ha det koselig, og bli kjent med andre trivelige folk - er det lov å betale litt mer.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen leder Lill Yvonne - Tlf : 920 50 920

 

IOGTs Enestående familier Trondheim

Informasjon

Dato

14. okt 2017

Klokkeslett

16:00 - 20:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Lill Yvonne

Telefonnummer 920 50 920

E- post  trondheim@enestaaendefamilier.no

Sted

Egon prinsenkrysset

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 100

Start: 2. oktober
23:57
Slutt: 12. oktober
23:57

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding