Trondheimsgruppa inviterer til middag og kino fredag 22 juni fra kl 16

Trondheimsgruppa feirer at det er skoleferie - og inviterer til middag og kino fredag 22. juni fra kl 16.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Vi møtes på TGI Fridays kl 16. Kom gjerne litt før, men ikke senere. Der spiser vi middag sammen - og hygger oss. Alle drikker vann til maten. Deretter går vi videre for å se Jurrasic Park på kino. Kinoen skal være frydefullt spennende - så dette gleder vi oss til.

Jurrasic Park har aldersgrense 12 år - så det passer da for familier med barn fra 10 års alder og oppover. Vi minner om at kinoen er på engelsk og er kun tekstet med norsk. Det er også enkelte parier i denne filmen som vil oppleves som veldig skummel, så les gjerne om filmen før påmelding.

I enestående familier ønsker vi å unngå kjøpepress, det er derfor forventet at en unngår kiosken - men nøyer seg med det som blir gitt av oss. Vi har alltid noe knask til filmen for alle barna uansett, så det pleier å gå helt fint.  

Foreslått egenandel er kr 100 pr familie som vippses (helst vipps til tlf: 920 50 920) eller betales kontant ved oppmøte til leder. Dersom dette er for mye er det ikke et problem, bare si i fra så ordner vi det.

Dette er et ønskelistearrangement som fungerer slik at man melder sin interesse ved å sette seg på ønskelista. De som får plass vil få beskjed på epost på torsdag.

Vi gleder oss veldig til en hyggelig kveld - og håper dere vil være med.

Med hilsen ledere for dagen

Cathalina og Lill

Informasjon

Dato

22. juni 2018

Klokkeslett

16:00 - 20:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn  Lill Yvonne Sørensen

Telefonnummer 920 50 920

E- post trondheim@hotmail.com

Sted

Fridays trondheim

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 100

Start: 18. juni
22:00
Slutt: 21. juni
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding