Trondheimsgruppa inviterer til middag og kino

Trondheimsgruppa feirer 1. mai med middag og kino fra kl 15.15

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Tirsdag 1. mai inviterer Trondheimsgruppa til middag og kino.

Dette er et ønskeliste arrangement, som fungerer slik at man skriver seg på en ønskeliste - og deretter blir plassene fordelt så rettferdig som mulig. Denne gangen ønsker vi å prioritere de som ikke har vært med oss på kino før, men selv om du har vært med tidligere - skriv deg gjerne på ønskelisten så får du plass dersom vi har ledig.

Vi møtes kl 15.15 på TGI Fridays for å spise litt og bli bedre kjent. Spør etter bordet til enestående familier. Alle drikker vann til maten. Deretter drar vi videre på kino. Det er 2 filmer å velge mellom denne gangen, så skriv i påmeldingen din hvilken film du og dine har lyst til å se. Filmene avslutter til forskjellig tid, derfor må hver familie se samme film.  Barna får en brus av oss og en potetgullpose hver. De voksne tar med drikke selv til kinoen.

Filmene man kan velge i er:

Mørkemannen. Norsk film med aldersgrense 9 år. Her overlater jeg til foreldre å avgjøre om filmen passer for dine barn - og setter dermed ingen nedre aldersgrense. Derimot vil jeg si at det er partier i filmen som nok vil oppleves som ganske skummel.

Avengers. Film med engelsk tale og norsk tekst. Denne filmen har 12 års aldersgrense, og dermed kan barn fra 11 års alder i følge med voksne bli med på denne. 

Anbefalt egenandel for arrangementet er kr 100 pr familie. Vippses (helst vipps) til leder eller betales kontant ved oppmøte. Er dette likevel for mye, bare si i fra så ordner vi det. Er du derimot med mest for det sosiale, er det lov å betale litt mer.

Meld deg på ønskelisten via hjemmesiden vår.

Lik oss gjerne på facebook der vi legger ut våre arrangement for Trondheimsgruppa og annen småinformasjon: ttps://www.facebook.com/pg/Enestående-familier-Trondheim-1204486192932347/posts/?ref=page_internal

Vi gleder oss til 1. mai - og håper å se deg og dine der.

Hilsen leder for dagen

Lill

Informasjon

Dato

1. mai 2018

Klokkeslett

15:15 - 20:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Lill Sørensen

Telefonnummer  920 50 920

E- post trondheim@enestaaendefamilier.no

Sted

Fridays trondheim

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 28. april
10:38
Slutt: 30. april
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding