Trondheimsgruppa inviterer til middag og fotball 16.mai

Bli med på en innholdsrik og spennende ettermiddag med oss på fotballkamp på Lerkendal stadion onsdag 16. mai. 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Tradisjonen tro er det fotballkamp på Lerkendal stadion 16. mai. Dette må vi defintivt teste ut i enestående familier, og inviterer til å bli med til en spennende ettermiddag med oss.

Opplegg:  Vi møtes på Peppes pizza i Kjøpmannsgata kl 15.30 for en matbit først. Deretter tar vi buss til Lerkendal ca kl 17, da det er mye som skjer på stadion før kampen starter kl 18. Ferdig ca kl 20. Har du månedskort på bussen, skriv gjerne dette i beskjedfeltet.

Da det er mye folk på fotballkampen, vil denne aktiviteten passe for familier med barn fra 8 års alder og oppover.

Vi i enestående familier ønsker å unngå kjøpepress. Det er derfor ønskelig at ingen benytter seg av kiosken på Lerkendal mens vi er der. Vi tar med caprisonne (eller lignende) og en liten snacks til alle barna som man har under kampen. Det er anbefalt å ta med en tom drikkeflaske inn, som man kan fylle vann på mens man er der. Pga restriksjoner er det ikke lov å ta med brusflasker inn. 

Ta med: God humør, sangstemme og klær etter vær (også til utover kvelden). Det er obligatorisk å heie på Rosenborg under hele kampen. 

Anbefalt egenandel er kr 100 pr familie. Om det likevel er for mye, ta kontakt med en av lederne så ordner vi det. Er du derimot med mest for det sosiale (og ja - vi har det veldig koselig) er det lov å betale litt mer.

Dette er et ønskelistearrangement, som fungerer slik at du melder deg på ønskeliste. De som får plass vil deretter få beskjed om dette. Plassene tildeles så rettferdig som mulig, og vi ønsker både nye og gamle enestående familier velkommen.

Da det er begrenset antall plasser - er det bare å hive seg rundt snarest for å melde sin interesse. Plasser vil bli tildelt fra søndag ettermiddag og utover mandagen.

Vi gleder oss masse, og håper å se deg og dine der.

Med vennlig hilsen ledere for dagen

Cathalina og Christian

Informasjon

Dato

16. mai 2018

Klokkeslett

15:30 - 20:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Cathalina Richardson 

Telefonnummer  40058913

E- post trondheim@enestaaendefamilier.no

Sted

Peppes pizza kjøpmannsgata

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 100

Start: 12. mai
10:24
Slutt: 15. mai
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding