Trondheimsgruppa inviterer til matkurs lørdag 18. januar fra kl 11.50

Hva er vel bedre enn å starte det nye året med inspirasjon på kjøkkenet? Sunn og enkel mat som både små og store kan lage sammen, eller hver for seg. Her er det mye å gjøre for både de som har en kokkespire i magen, eller bare har lyst til å hjelpe til på kjøkkenet. Enkle oppskrifter som smaker god.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Trondheimsgruppa gjentar sukseen med matkurs i regi av unge kokker. Sist var det veldig mye inspirasjon å finne, og vi gleder oss utrolig mye til å gjøre dette igjen 

Unge Kokker er en ideell organisasjon som arbeider med å fremme kreativ, spennende og sunn matlaging blant unge mennesker. Unge Kokker tilbyr kreative kokkekurs for ungdom og voksne. Disse kursene ledes av profesjonelle kokker. 

Vi har vært så heldige å få en av disse kokkene til å holde et kurs for oss i enestående familier og vi gleder oss veldig til dette.

Vi skal i all hovedsak lære å lage spennende men enkel sunn mat som er både godt og kult. Tror både store og små har noe å lære her, så det er bare å hive seg rundt å bli med på en spennende dag. 

Arrangementet er gratis, og passer for barn fra 7-8 års alder og oppover.

Ta med forkle, nyskjerrige smakssanser og kom å bli med.

Oppmöte på Stavne Gård kl 11.50. Vær presis da kurset starter kl 12, og da skal vi alle ha hilst og være inne.

Det er begrenset med antall plasser, så bare hiv deg rundt å meld på deg og dine. Dette er et ønskelistearrangement som fungerer slik at man skriver seg på ønskeliste. Plasser fordeles fortløpende og senest fredag.

Dette blir superspennende og vi gleder oss til å gå våren i møte med ny inspirasjon til matfronten. Det er også fint at barna etterpå kan hjelpe til med sunn og stilig mat hjemme.

I Unge kokkers verden henger et sunt kosthold, en god helse og matglede, tett sammen med smaksrik og spennende mat.

På kurset vil dere lære akkurat om dette. Det blir smakfulle wraps, supper fra bunnen av, smoothies m.m

Videoshow fra kurs med oss: https://www.youtube.com/watch?v=A1xE3eoGorc

Du kan også lese mer om unge kokker på http://www.ungekokker.no

Håper å se deg og dine der

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss!

Vennlig hilsen frivillig leder Lill

IOGTs Enestående familier Trondheim

Informasjon

Dato

18. jan 2020

Klokkeslett

11:50 - 15:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn   Lill Yvonne Sørensen

Telefonnummer  920 50 920

E- post   trondheim@enestaaendefamilier.no

Sted

Osloveien 155

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 15. januar
23:59
Slutt: 18. januar
9:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding