Trondheimsgruppa inviterer til Leos Lekeland lørdag 23. februar

Lek og moro på Leos Lekeland lørdag 23. februar kl. 11!

 

Vi møtes kl. 11 utenfor inngangen på Leos Lekeland og går samlet inn. Vi finner oss et bord, som blir vår base. Her kan de voksne nyte en kopp kaffe og prate, mens barna leker og har det gøy. Aktive barn blir sultne, så de vil også få servert pølse og drikke.

Vi avslutter aktiviteten etter et par timer, ca. kl. 13. Inngangsbilletten er gyldig hele dagen, så man kan bli så lenge man vil på eget initiativ.

Aktiviteten passer for barn i alderen 2 – 12 år.

Ta med: Det kan være greit med ei drikkeflaske med vann.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av å legge til rette for at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, ber vi om at kioskhandling unngås. Da blir det likt for alle og ingen som blir såre og lei seg. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Fremkomst: Buss nr. 4 fra sentrum, gå av på Stiklestadveien.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 100,- pr familie. Betales med Vipps (helst Vipps) eller kontant til leder ved fremmøte. Er dette for mye ta kontakt, så ordner vi det.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget tekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

 

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Laila

IOGTs Enestående familier Trondheim

Informasjon

Dato

23. feb 2019

Klokkeslett

11:00 - 13:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Laila

Telefonnummer 92 22 24 05

E- post Trondheim@enestaaendefamilier.no

Sted

Ladebekken 6

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 13. februar
21:00
Slutt: 20. februar
21:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding