Trondheimsgruppa inviterer til Leos lekeland fredag 18.mai fra kl 12

Trondheimsgruppa besøker Leos lekeland i pinsehelga

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Da det er innklemt dag på fredag, må jo den brukes til noe fornuftig. Derfor inviterer Trondheimsgruppa til mye lek og morro på Leos lekeland. 

Oppmøte kl 12. Leder Christian vil stå ved inngangen i rød t-skjorte med logoen vår på. Barna leker litt inne i lekelandet først, så spiser vi en enkel lunsj sammen ca kl 13. Aktiviteten avsluttes kl 15, men du er selvfølgelig velkommen til å være i lekelandet så lenge du vil.

Aktiviteten passer for alle barn i alle aldre som har lyst til å komme å leke med oss.

Foreslått egenandel er kr 100 pr familie som vippses (helst vipps) til leder, eller leveres kontant i en konvolutt. Dersom dette er for mye, ta kontakt så ordner vi det. Er du derimot med mest for det sosiale, er det lov å betale litt mer. Egenandelen dekker inngang og lunsj.

Dette er en ønskelisteaktivitet, som fungerer slik at alle skriver seg på en ønskeliste og de som får plass vil få beskjed. Vi ønsker både nye og gamle familer velkommen til aktiviteten.  Vi vil fordele plassene så rettferdig som mulig. Ta med godt humør, og bli med på en dag fylt med lek og morro.

Med hilsen ledere for dagen

Christian og Lill

Informasjon

Dato

18. mai 2018

Klokkeslett

12:00 - 15:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn  Lill Yvonne Sørensen

Telefonnummer  92050920

E- post trondheim@enestaaendefamilier.no

Sted

Leos lekeland lade

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 100

Start: 16. mai
16:00
Slutt: 17. mai
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding