Trondheimsgruppa inviterer til Laserspill og pizza på Bowling 1 på Sandmoen torsdag 10 oktober kl:16.00 - ca 18.30

Hipp hurra, høstferien er godt igang at vi vil invitere til Laserspill og gocart på Heimdal.

Aktiviteten passer for familier med barn fra 8 års alder og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Vi møtes på Bowling 1 på Sandmoen kl 16.00 nå på torsdag.

Hver spiller kan velge mellom:

Alternativ 1: 2 runder laserspill, eller alternativ 2: 1 runde gocart (aldersgrense 12 år) og 1 runde laserspill.  Skriv i påmledingen hvilket alternativ dere velger. Hvert spill varer ca 15 minutter. Vi deles inn i 2 grupper og man må beregne litt venting før alle er ferdige -men det er bare koselig, for da blir vi bedre kjent.

Vi er ferdige å spille ca kl 17.30 og spiser da pizza og drikker saft der. De har dessverre ikke glutenfri pizza, så er du allergisk må du si i fra på forhånd da det eneste alternativet da er chips. 

Laserspill og gocart  er supergøy for både voksne og barn. Vi oppfordrer dermed alle foreldre til å bli med å spille. Har du alikevel ikke lyst, er det ikke noe problem - men du må da si i fra i påmeldingen.... da vi har et begrenset antall spillende tilgjengelig. 

Denne aktiviteten passer for familier med barn fra 8 års alder og oppover.

Foreslått deltakerpris: Kr 100kr pr familie. Betales ved oppmøte via Kjøp og betal-knappen i VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8019 Laserspill

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Har du ikke VIPPS, kan du selvsagt betale med kontanter.

Dette er et ønskelistearrangement som fungerer slik at man registrerer seg på ønskeliste, så vil plassene bli fordelt så rettferdig som mulig på fredag.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen som blir skuffet og lei seg.

Bussen stopper rett i nærheten, bare søk på ATB sine hjemmesider.

Håper å se deg og dine der.

Hilsen leder for dagen

Christian og Laila

IOGTs Eneståenda familier Trondheim

Informasjon

Dato

10. okt 2019

Klokkeslett

16:00 - 18:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Christian

46639432

trondheim@enestaaendefamilier.no 

Sted

Bowling 1 sandmoen

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 100

Start: 7. oktober
15:20
Slutt: 9. oktober
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding