Trondheimsgruppa inviterer til Lasermaxx og Gocart lørdag 9. desember fra kl 15.50-18

Trondheimsgruppa inviterer til en actionfylt dag lørdag 9. desember fra kl 15-50-18

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 9 desember inviterer Trondheimsgruppa til både action og kos i førjulsstria.  

Vi drar til Lasermaxx i fossegrenda, der vi møter opp i gangen i 1. etg kl 15.50 VÆR PRESIS. Vi drar opp i samlet flokk, og da vi begynner undervisningen kl 16 er det viktig at alle er på plass. De som ikke blir med på undervisningsdelen - kan heller ikke bli med å spille.  Vi har leid Lasermaxx i en time, og kan både spille Laser - og kjøre Gocart i denne perioden.

GOCART: Her er det 12 års aldersgrense for å kjøre. Denne grensen er absolutt.  Man kan kjøre så mye man vil i løpet av den timen vi har leid hallen. Må ha ordentlige sko (ikke sandaler eller sko med hæler)

LASERSPILL: Her er det 8 års aldersgrense for å spille, og man bør være rundt 130 cm høy, det er veldig gøy å spille for både store og små. Man blir delt inn i lag - og spiller etter tur. Ha på gode sko

Vi har hallene (laser og gocart) disponibelt i en time. Deretter koser vi oss med pizza og brus. Dette er en super aktivitet å ha i julekalenderen... Så bli med på en spennende lørdagsettermiddag i Fossegrenda.

Aldersgrense: Denne aktiviteten har 8 års aldersgrense  .

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er andre ting du vil gjøre oss oppmerksomme på og man skriver  om voksen vil bli med å spille laser eller kjøre gocart (har noe med hvor mange spillere en får plass til - og dermed hvor mange en kan ta med). Dette er en ønskelisteaktivitet, så det betyr at man får beskjed dersom en får plass. 

Ta med: litt drikke til å ha mens man spiller (det er som sagt mye action) og gode sko.

Like oss gjerne på Facebook : https://www.facebook.com/search/top/?q=enest%C3%A5ende%20familier%20trondheim. Her legger vi ut 'siste-liten' plasser og beskjeder blant annet. 

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til en trivelig dag med både nye og "gamle" enestående familier.

Vennlig hilsen Lill

IOGTs Enestående familier Trondheim

Informasjon

Dato

9. des 2017

Klokkeslett

15:50 - 18:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Lill Yvonne Sørensen

Telefonnummer  92050920

E- post trondheim@enestaaendefamilier.no

Sted

Fossegrenda 1

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50

Start: 20. november
9:16
Slutt: 8. desember
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding