Trondheimsgruppa inviterer til kveldskjøring i Vassfjellet onsdag 24.02.21 i vinterferien

Trondheimsgruppa prøver kveldskjøring i Vassfjellet. Det blir både koselig og spennende. 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Vi møtes ved benkene foran skishoppen kl 16.30. Her hilser vi på hverandre og deler ut heiskort og går deretter bort for å ta en matbit i kroa. Deretter går vi å kler på utstyr og kjører utover kvelden i Vassfjellet. Aktiviteten varer til kl 19, men du kan være å stå på slalom helt til bakken stenger kl 21.

Vi har muligheten til å leie utstyr til de som ikke har eget, du må da si noe om dette i påmeldingen din. 

Det går busser fra sentrum og til Vassfjelelt flere ganger hver dag, trenger du mer informasjon - ta kontakt så vil vi hjelpe deg.

Aktiviteten passer for familier som kan stå på slalom, eller der den voksne er så flink på slalom at en kan ta ansvar for opplæringen av barn selv.

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Ta med: Drikkeflasker, slalomutstyr (alle må kjøre med hjelm) og godt humør!

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk gjerne med barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter.

Foreslått deltakerpris: Kr 100 pr familie. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8019 Vassfjellet

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig fortløpende.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Christian

Informasjon

Dato

24. feb 2021

Klokkeslett

16:30 - 19:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Christian

Telefonnummer

E- post trondheim@enestaaendefamilier.no

Sted

Vassfjellet

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 100

Start: 18. februar
18:00
Slutt: 23. februar
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding