Trondheimsgruppa inviterer til kuslipp på Skjetlein vgs 11 mai Kl: 10.15 til 13.00

Lørdag 11 mai møtes vi på Heimdal busstasjon og fyller bilene etter beste evne og kjører ned til Skjetlein for å se på kuene som slipper ut etter en lang vinter inne i fjøset.
Dette er et arrangement som passer for alle.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Må ærlig si at jeg ikke helt vet hva man kan forvente, men det blir sagt at kuene vistnok blir helt bananas og hopper å spretter rundt som gale når de kommer ut.
Dette har med årene blitt til en liten "happening" som vi gleder oss til å oppleve.
I tillegg til at kuene slipper ut så blir det mulighet til å hilse på lam, sau, kalver og kaniner.

Vi stiller med en snacks og noe å drikke til alle, som vi deler ut på Heimdal.

Vi vet ikke helt hva det blir enda så om du har noen allergier el lign så ber vi deg om å ta med mat til deg/dere selv.

Flere produsenter av økologisk mat stiller opp med smaksprøver og mat man kan prøve smaksløkene på.

Fra byen går det buss til Heimdal sentrum (nr4 og 9) så møtes vi der senest kl: 10.15 så fyller vi opp biler etter beste evne sånn at vi får med de som ikke har bil også.

Skriv en kommentar når du melder dere på om dere kan kjøre selv eller ikke og om dere evt har ekstra plasser i bil til passasjerer så fordeler vi plassene så godt vi kan.

Viktig at de som tar med passasjerer også kan bringe disse tilbake til Heimdal etter vi er ferdige på Skjetlein.

Vi kjører samlet ned til Skjetlein vgs fra Heimdal 10.15 så kommer du senere enn det kan vi ikke vente på dere så sørg for å være tidsnok :)
Dette er et gratis arrangement, men for at vi skal være sikre på at vi får plassert alle i bil fra Heimdal setter vi dette som et ønskeliste arrangement så vi kan være mer sikre at folk får plass i bil.

Det er meldt fint vær, men ta likevel med noen vindtette og varme klær ettersom trønderværet kan være lumskt, selv i mai.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen barn som blir såre og lei seg.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Skyss: Skriv om du har bil eller ikke og hvor mange plasser du har ekstra eller trenger så får vi med alle :)

Dette er en gratis akitivitet.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. 

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Ser frem til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Christian

IOGTs Enestående familier Trondheim

Informasjon

Dato

11. mai 2019

Klokkeslett

10:15 - 13:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Christian

46639432

trondheim@enestaaendefamilier.no

Sted

Skjetlein vgs

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 0

Start: 6. mai
22:20
Slutt: 10. mai
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding