Trondheimsgruppa inviterer til kreativ utfoldelse med Kenneth Laugen, søndag 29. oktober kl 11.

Trondheimsgruppa inviterer til tegne og malerkurs. En kreativ dag med kursleder Kenneth Laugen.

Søndag 29. oktober fra kl 11 - til ca kl 16. 

Ta med lunsj

Det er med glede vi nå inviterer til en kreativ dag, der stikkord for dagen er å leke seg med tegning og maling. Både voksne og barn tegner og maler sammen, og vi skal både lære mye og ha det gøy med farger.

Vi har vært så heldige å få den kjente trondheimskunstneren Kenneth Laugen som instruktør for dagen.  Kenneth begynner å bli et kjent navn innenfor kunsten og hans flotte oljemalerier er et spennende innslag i hverdagen rundt omkring i byen vår.  Han skal lære oss noen enkle teknikker både når det gjelder tegning og maling, slik at vi har noe å jobbe videre med hjemme.

På denne aktiviteten må vi ha en nedre aldersgrense på 7 årArrangementet er gratis. Vi kjøper inn litt frukt, saft og kjeks men alle tar med godt med lunsj til seg og sine.

Vi møtes kl 11 på Lialøkken grendehus  på Leira i Bratsbergveien. Veibeskrivelse kommer til alle påmeldte. Vi har en god lunsjpause, samt et par småpauser underveis. Dagen avsluttes ca kl 16.

PÅMELDING: Logg inn med ditt brukernavn og passord (evt registrer deg, om du akkurat har funnet frem til oss). Pga nye nettsider må man registrere barna i brukerprofilen sin på 'Min side' denne første gangen. Tidligere har man kunnet melde seg på aktiviteter uten en registrert bruker, men slik er det ikke lenger. Sliter du, så ring leder. Men les først Ofte stilte spørsmål, inne på de nye sidene våre.

Denne aktiviteten er slik at alle skriver seg på en ønskeliste, og når påmeldingsfristen er ute, vil leder gi beskjed til alle SOM HAR FÅTT PLASS.  Påmelding snarest,. De som ikke fikk plass på kinoaktiviteten vil bli prioritert, og når det er gjort - tildeler vi resten av plassene så rettferdig som vi kan. Vi håper å se både nye deltagere, og gamle kjente.

Står du på ønskelista, hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Vennlig hilsen leder Lill Yvonne

IOGTs Enestående familier Trondheim

Informasjon

Dato

29. okt 2017

Klokkeslett

11:00 - 17:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Lill Yvonne

Telefonnummer 920 50 920

E- post trondheim@enestaaendefamilier.no

Sted

Bratsbergveien

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 12. oktober
22:46
Slutt: 28. oktober
22:46

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding