Trondheimsgruppa inviterer til klatring i utehallen søndag 20 januar kl: 10.45-13.00

Trondheimsgruppa sikter mot nye høyder og gir høydeskrekken en kontrollert utfordring.
Vi stiller med godt humør og lyst til å prøve klatring med tau og sele fra bakkenivå og helt opp til max: 17m over bakken.
Denne aktiviteten passer for barn fra 5år og opp.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 20 januar kl: 10.45 møter vi ved den store "roperten" på Ladehammeren (Ormen Langesv. 15) for å gå samlet inn for å ta et lite klatrekurs. Alt av sikkerhetsutstyr får vi lånt, men har du eget selv så ta gjerne med det.
Vi har leid instruktør så vi er i trygge hender alle mann.
Vi har med litt nøtter vi kan knaske litt på underveis/etterpå.

Ta med: Ta med egen drikke da det fort kan bli varmt å klatre i veggen.
Ta også med klær det er lett å bevege seg i og joggesko i tilfelle det ikke er nok klatresko, evt klatreutstyr om du har det.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av å legge til rette for at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, ber vi om at kioskhandling unngås. Da blir det likt for alle og ingen som blir såre og lei seg. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Kl:10.45 møtes vi ved den store "roperten" på Ladehammeren. Her hilser vi på hverandre og går samlet inn i hallen. Kom presis! :)

Vår foreslåtte deltakerpris: Dette er et GRATIS arrangement så her er vi ute etter innsats, glede og godt humør og det vil være egenandel i massevis :)

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget tekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Christian
Enestående familier Trondheim

Informasjon

Dato

20. jan 2019

Klokkeslett

10:45 - 13:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Christian Strømstad

46639432

trondheim@enestaaendefamilier.no

Sted

Ormen Langesv. 15

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 0

Start: 15. januar
10:30
Slutt: 19. januar
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding