Trondheimsgruppa inviterer til kino søndag 13 januar fra kl 16.15

Trondheimsgruppa inviterer til ungdomsfilm på kino

 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

 

Vi i Trondheim er lei av regn og mangel på snø. Dermed trenger vi å finne på noe supergøy, og hva er vel bedre enn en kinohelg. Søndag 13. januar drar trondheimsgruppa på kino for å se Bumblebee. Vi møtes på Batteriet kl 16.15, for å ta en enkel matbit før filmen starter. Når vi er ferdige å spise drar vi i samlet flokk opp til Prinsen kino. Kjennere har lovt at filmen både er spennende og gøy, så vi gleder oss veldig.

Aktiviteten passer for familier med barn fra 10-11 års alder. Dersom ett barn er yngre men har storesøsken som er eldre og de har lyst til å bli  med kan man selvfølgelig det. Dog kan man ikke bli med på begge kinoaktivitetene i helga. Du kan melde deg og dine på begge filmene i helga, men må da opplyse om hvilken film du har mest lyst til å bli med  på

Prioritering: Plasser vil bli tildelt fortløpende. De som ikke har vært med på kino før vil bli prioritert, men du kan selvfølgelig melde deg på selv om du har vært med før. Restplasser vil bli fordelt så rettferdig som mulig

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 100 pr. familie som vippses leder på tlf  920 50 920, eller taes med i en lukket konvolutt. Er dette litt for mye, er det ingen problem, bare si i fra. Har du derimot helt grei økonomi, er du velkommen til å betale litt mer.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av å legge til rette for at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, ber vi om at kioskhandling unngås. Da blir det likt for alle og ingen som blir såre og lei seg. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget tekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Lill Yvonne

IOGTs Enestående familier Tondheim

Informasjon

Dato

13. jan 2019

Klokkeslett

16:15 - 20:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn  Lill Yvonne Sørensen

Telefonnummer  920 50 920

E- post  trondheim@enestaaendefamilier.no

Sted

Batteriet trondheim

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 100

Start: 8. januar
20:29
Slutt: 12. januar
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding