Trondheimsgruppa inviterer til kino og enkel middag førstkommende søndag fra kl 16

Aladdin har kommet på kino og Trondheimsgruppa må definitivt sjekke ut denne filmen. Vi håper den lever opp til våre forventinger og barndomsminner.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Da har endelig Aladdin kommet i ny utgave på kino. Vi håper den er like god som vi tror den er. Vi møtes på Batteriet kl 16 (bak Vår Frue kirke) der vi spiser en matbit før vi går i samlet flokk bort til kinoen.

OBS: Filmen har både engelsk og norsk tale, så i påmeldingen må du skrive noe om hvilken utgave du og dine vil se. Filmen har 9 års aldersgrense, så den passer for familier med barn fra 7 års alder og oppover.

Da en del av målsetningen vår er at familier skal knytte bånd seg imellom... vil vi prioritere de som også er med på sjøfartsmuseet på lørdag. Selv om du ikke blir med på museum, kan du melde deg på aktiviteten - og ledige plasser fordeles så rettferdig som mulig og fortløpende. 

Her er det ingenting å tenke på - bare meld deg på aktiviteten og bli med oss på en hyggelig ettermiddag på kino.

Ta med: Drikke til kinoen

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen barn som blir såre og lei seg.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Foreslått deltakerpris: Kr 100 pr familie som vippses til leder ved oppmøte. Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Konvolutt kan også brukes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Lill Yvonne

IOGTs Enestående familier Trondheim

Informasjon

Dato

7. juli 2019

Klokkeslett

16:00 - 20:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn  Lill Yvonne Sørensen

Telefonnummer  920 50 920

E- post Trondheim@enestaaendefamilier..no

Sted

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 100

Start: 4. juli
10:15
Slutt: 6. juli
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding