Trondheimsgruppa inviterer til Kingsman 3 på kino førstkommende søndag fra kl 16.30

Nå når det har meldt uvær mot oss her i midt-norge - vil vi i Trondeimsgruppa invitere til koselig aktivitet innendørs.

Vi inviterer til en matbit og Kingsman 3 på kino

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Nå på søndag møtes vi på trappa til Tinghuset kl 16.30 der vi hilser på hverandre. Vi drar å tar en matbit i felleskap og hygger oss litt før vi går videre til kinoen og ser Kingsman 3.    Filmen har høy gøy - og actionfaktor, så vi gleder oss veldig til å se den sammen med dere. Da det er begrensede plasser pga nye restriksjoner er det bare å melde seg på fort. Plasser fordeles så rettferdig som mulig fortløpende. Alle må ta med drikke til kinoen.

Da kinoen har 15 års aldersgrense må vi sette nedre aldersgrense til 12 år på denne aktiviteten.

Kiosk: Vi ber alle voksne unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Foreslått deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8019 Kingsman

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig fortløpende.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også.

Etter gjenåpningen av landet i september fortsetter vi å følge myndighetenes råd og anbefalinger. Nye smittevernregler fra 9. desember: Hold avstand til andre enn egne barn. Bruk munnbind der avstand ikke kan overholdes.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. På alle våre aktiviteter gjennom året er det derfor slik at alle kommer alene med barna sine. 

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Christian og Lill

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Trondheim

Informasjon

Dato

16. jan 2022

Klokkeslett

16:30 - 20:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn  Lill Yvonne Sørensen

Telefonnummer  920 50 920

E- post trondheim@enestaaendefamilier.no

Sted

Tinghuset, munkegata

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50

Start: 11. januar
17:30
Slutt: 15. januar
23:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding