Trondheimsgruppa inviterer til kanotur i Bymarka

Trondheimsgruppa inviterer til Kanodag på Baklidammen i Bymarka i Trondheim førstkommende lørdag fra kl 11.30

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Trondheimsgruppa har vært så heldig å få låne Charlottenlund Speidergruppes kanoer, og dermed inviterer vi til kanodag på Baklidammen. Selv om det ikke er Professor Drøvels Overflod, er Baklidammen en flott dam å starte sin kanokarriere på. Den er akkurat passe stor, og er vi riktig så heldige får vi kanskje møtt på noen bevere. Vi får låne 8 kanoer og vi får også med redningsvester til alle. Har du deriomot egen vest og ønsker å bruke den er det selvfølgelig greit.  Vi tar med bærbare gassgriller der vi griller kyllinglår + enkel salat + brus som vi har fått fra Matsentralen. Da vi ønsker å kjøre en miljøvennlig linje, ønsker vi at alle tar med eget fat + bestikk til seg og sine.

Oppmøte og transport:

Vi møtes på parkeringsplassen på Byåsen butikksenter kl 11.30. Like ved innkjørselen til parkeringsplassen. Der vil dere se leder i bil med kanohenger bak, så hun bør være lett å få øye på der. Om du tar buss, går du av på Byåsen butikksenter. Herfra fordeler vi ledige plasser i biler - slik at alle får sitte på opp til Baklidammen.

 

Ta med: Eget fat + bestikk + drikke til turen. OBS: ALLE må ha med enten joggesko eller crocs. Vi padler ikke kano i støvler... men ta gjerne med støvler. Ha på klær etter vær og pakk med en ekstra regnjakke. Sitteunderlag og kaffe/te/ er også å anbefale å ta med.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Aktiviteten er gratis og passer for familier med barn i alle aldre. Utmerket ungdomsaktivitet også.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Med vennlig hilsen

Christian og Lill

IOGTs Enestående familier Trondheim

Informasjon

Dato

29. juni 2019

Klokkeslett

11:30 - 14:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn  Lill Yvonne Sørensen

Telefonnummer   920 50 920

E- post trondheim@enestaaendefamilier.no

Sted

Baklidammen

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: gratis

Start: 27. juni
12:42
Slutt: 29. juni
9:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding