Trondheimsgruppa inviterer til KA teaters oppsetting av Pippi Langstrømpe og Emil i Lønneberget fredag 31. mai

Vi er så heldige å få billetter til Ka teater sine forestillinger på fredag, og ønskere å invitere alle som har lyst til en hyggelig kveld på Kulturhuset ISAK neders i Prinsen gate ( mot vannet).

Forestillingene starter med Pippi klokken 1700 og varer til ca 1800. Neste forestilling, Emil, starter kl 18.30 og er ferdig ca 19.30.

Vi møtes utenfor ISAK kl 16.45. Møt presis!

Aktiviteten passer for familier med barn fra 3 års alder og oppover.

Dette blir kun en kveld med masse god underholdning fra unge skuespillere. Vi kommer ikke til og spandere mat og drikke denne gangen, utover at vi har med boller som vi kan spise i pausen. (deles ut før vi år inn på ISAK)

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Ta med: Drikkeflasker og godt humør!

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen barn som blir såre og lei seg.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Kl 1645 utenfor ISAK

Dette er en gratisaktivitet.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Plassene fordeles så klokt og rettferdig som mulig 30.mai.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Cathrine

IOGTs Enestående familier Trondheim

Informasjon

Dato

31. mai 2019

Klokkeslett

16:45 - 19:25

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Cathrine

Telefonnummer 91373325

E- post trondheim@enestaaendefamilier.no

Sted

Kulturhuset ISAK, trondheim

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 27. mai
18:25
Slutt: 30. mai
22:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding