Trondheimsgruppa inviterer til JULEVERKSTED lørdag 23.11 kl 1200 - 1500

Trondheimsgruppen inviterer til JULEVERKSTED lørdag 23.11 kl 12.00 til 15.00 i kantina på Steinerskolen i Ila.

Vi i enestående har med ulike materiell for å lage julepynt/julegaver  av ulike materialer. Har du noen forslag til hva dere ønsker å lage, gi oss gjerne et hint. Vi vil ha med noen bøker med illustrasjoner og forslag til hva og hvordan ting skal lages.

Vi avslutter aktiviten med å lage et hyggelig lett måltid med noe og spise og drikke. Gi beskjed ved påmelding om det er noe dere ikke kan spise, så vil vi finne noe alternativt. 

Velkommen til nye og 'gamle' familier. Denne aktiviteten håper vi skal være en flott anledning til å bli bedre kjent, og ikke minst for familier som kanskje ikke har vært med oss så mange ganger før.

Aktiviteten passer for familier med barn fra 3 års alder og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Ta med: God humør og masse kreativ glede!

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi.

Oppmøte: Kl 12 utenfor den grønne døra som er hovedinngangen til Steienerskolen. Møt i rett tid! Steinerskolen ligger ved buss stoppet skansen, som ligger rett over gata til Ila kirke. Det er skilt med Steinerskolen på veggen . Joker nærbutikk ligger på hjørnet.

Foreslått deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betal før oppmøte via Kjøp og betal-knappen i VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8019 juleverkstad

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Har du ikke VIPPS, kan du selvsagt betale med kontanter.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Det er begrenset antall plasser og de fordeles så klokt og rettferdig som mulig innen 22. november.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss!

Vennlig hilsen frivillig leder Cathrine og Laila

IOGTs Enestående familier Trondheim

Informasjon

Dato

23. nov 2019

Klokkeslett

12:00 - 15:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Cathrine

Telefonnummer  91373325

E- post 

Sted

Steinerskolen i ila

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: kr 30,- pr person

Start: 20. november
11:46
Slutt: 22. november
21:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding