Trondheimsgruppa inviterer til julelunsj hos Clarion Hotell Trondheim 15. desember

Trondheimsgruppa inviterer til julestemning og god mat hos Clarion Hotell Trondheim.

En hyggelig aktivitet som passer for alle.

 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 15. desember inviterer vi til Clarion Hotell Trondheim på julelunsj. Vi er så heldige å ha fått en god avtale med hotellet, slik at vi kan kose oss med deilig julemat i hyggelige omgivelser og godt selskap. Det blir aktiviteter for barna, og kanskje kommer nissen!

Aktiviteten passer for alle.

Vi kler oss i penklær og møtes i lobbyen på hotellet kl. 12.45 presis. Lunsjen starter kl. 13 og varer til kl. 16

Ta med: Ta på penklær og ta med godt humør  

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen som blir skuffet og lei seg.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi.

Oppmøte: Kl 12.45, presis, i lobbyen på hotellet. Leder vil stå med en rød ballong, 

Foreslått deltakerpris: Denne gangen ønsker vi istedenfor egenandel at man kjøper en liten gave til å legge under juletreet på hotellet. «Ensomt juletre søker gaver» Som er en innsamling av julegaver til barn i nærmiljøet som trenger julens magi mest.

Slik gjør du:

1. Kjøp en gave og pakk den inn. Tenk på at gaven kan være noe et barn vil ha og ønsker seg, ikke bare noe du tror barnet trenger. Det kan gjerne være en opplevelse! Gavekort på kino settes pris på, og passer for barn i ulike aldere.
2. Pakk inn gaven og skriv en lapp på med informasjon som beskriver hvilken alder eller hvilken interesse gaven kan passe til. For eksempel "God jul til deg som er 3-5 år gammel og liker å leke utendørs. Julehilsen fra Pia". 

Les mer om Ensomt juletre søker gaver, her:

https://www.nordicchoicehotels.no/kampanjer-og-tilbud/ensomt-juletre/

 

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Det er begrenset antall plasser og de fordeles så klokt og rettferdig som mulig 8. desember.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss!

Vennlig hilsen frivillig leder Laila og Christian

IOGTs Enestående familier Trondheim

Informasjon

Dato

15. des 2019

Klokkeslett

12:45 - 16:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Laila

Telefonnummer 92 22 24 05

E- post Trondheim@enestaaendefamilier.no

Sted

Brattørkaia 1

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 29. november
9:00
Slutt: 8. desember
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding