Trondheimsgruppa inviterer til Juba juba festivalen lørdag 25. mai fra kl 12

Trondheimsgruppa har den glede å invitere til årets Juba juba festival på Festningen. Vi drar lørdag 25. mai, og møtes utenfor Rosenborg skole kl 12 og går i samlet flokk inn til festivalen.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Årets festival har stappfullt program med bl.a: Jon Olav, Juno og Freddy Kalas som kommer å spiller på lørdagen. Vi gleder oss utrolig mye til festivalen og dette blir rett og slett SUPERKULT.  Vi går inn i samlet flokk, og har en times tid til å gå rundt selv - før vi samles for å spise medbrakt matpakke i fellesskap. Det vil bli utdelt noe yoghurt når vi møtes, men ikke nok til å ha til hele dagen. Så pakk gjerne dobbel matpakke denne dagen. Etter lunsj prøver vi å dele oss opp i litt mindre grupper som går samlet. Det er jo så mye mer gøy når vi er flere. Aktiviteten avsluttes kl 15.30 for vår del. Festivalen er derimot  åpen til kl 17.30 og du er velkommen til å være så lenge du ønsker.

Ta med: Drikkeflasker, matpakke, sitteunderlag, klær etter vær og godt humør

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen barn som blir såre og lei seg.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Kl 12 utenfor hovedinngangen til Rosenborg skole. Leder er lett å få øye på, der hun står med en ballong i hånda med Enestående familier skrevet på. Her hilser vi på hverandre og går inn på festivalområdet i samlet flokk.

Transport: Vi oppfordrer alle til å ta buss 63 til Festningsgata, sykle eller gå. Det er svært begrenset med parkeringsplasser rundt parken, men det er organisert parkering på disse stedene: - Rosenborg skole - Grusbanen ved Rosenborg park. Her koster det penger å parkere og inntektene går til RAPP. I tillegg finnes det parkering på parkeringsplassen utenfor Kristiansten Festning, i Midtbyen og på Gløshaugen, som er i gåavstand til festivalområdet.

Aktiviteten passer for familier med barn i alle aldre, så bare å bli med.

Foreslått deltakerpris: Dette er en gratisaktivitet. 

 

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Plassene fordeles så klokt og rettferdig som mulig, og plasser fordeles fortløpende. Plasser går først til de vi vet at trenger det mest.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Laila og Lill

IOGTs Enestående familier Trondheim

Informasjon

Dato

25. mai 2019

Klokkeslett

12:00 - 15:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn   Lill Yvonne Sørensen

Telefonnummer  920 50 920

E- post  trondheim@enestaaendefamilier.no

Sted

Festningen

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 6. mai
22:43
Slutt: 24. mai
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding