Trondheimsgruppa inviterer til innendørs minigolf søndag 30. september fra kl 13

Trondheim har fått sin egen innendørs golfbane. Dette må vi i Trondheimsgruppa definitivt sjekke ut, og det gjør vi førstkommende søndag fra kl 13. Enkel bespisning etter vi er ferdige.

Da det i flg værmeldingen skal regne både vannrett og loddrett i helgen, satser vi på å invitere til en innendørs aktivitet. Hva passer vel bedre da enn å sjekke ut vår nye innendørs minigolfbane. Den er midt i sentrum i Folkets Hus på Cicignogns plass - og lett å finne frem til. Vi gleder oss til å teste ut den nye banen.

Oppmøte på Cicignogns plass kl 13. Vær presis, da aktiviteten begynner da.  Vi spiller alle en runde med minigolf, deretter blir det enkel varm lunsj (mest sannsynlig pizza). Evt allergier må merkes i beskjedfeletet når man melder sin interesse for aktiviteten.

Plasser vil bli tildelt FØR lørdag kl 12, og de som får plass vil få beskjed på epost.

Foreslått egenandel er kr 50 pr familie, som vippses (helst vipps) til leder på tlf 920 50 920. Er dette for mye er det ingen problem. Bare si i fra til leder.

Aktiviteten passer for familier med barn fra 6-7 års alder

Håper vi sees.

Hilsen leder for dagen

Lill Yvonne

Informasjon

Dato

30. sep 2018

Klokkeslett

13:00 - 15:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Lill Yvonne

Telefonnummer 92050920

E- post trondheim@enestaaendefamilier.no

Sted

Folkets hus trondheim

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50

Start: 26. september
17:00
Slutt: 29. september
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding