Trondheimsgruppa inviterer til inne-paintball og pizza

Trondheimsgruppa inviterer til action-lørdag for alle som er like tøff som toget. Det blir inne-paintball (med gummikuler og ikke fargekuler) hos Trondheim paintball fra kl 18. (Lokalisert i nærheten av Dora)

Førstkommende lørdag blir full av spenning når vi inviterer til paintball. Det blir delt inn i lag som går inn på banen i forskjellige omganger.  Dette blir superspennende og vi gleder oss veldig mye. Det kribler i magen allerede. Etterpå spiser vi pizza og koser oss. Lørdagskvelden avsluttes ca kl 20.

Det kjennes når man spiller slike spill, men det gjør ikke veldig vondt å bli truffet. Det er omtrent som et knips. En blir godt polstret der med drakt og hjelm, men ta med et skjerf til halsen. Da det kreves litt alikevel av en spiller - passer dette arrangementet for familier med barn fra 10-11 års alder og oppover. 

Foreslått egenandel er kr 100 pr familie som vippses leder (helst vipps) eller overleveres i lukket konvolutt. Dersom dette alikevel er for mye, ta kontakt så ordner vi det.

Dette er et ønskelistearrangement som fungerer slik at man automatisk kommer på ønskelista ved påmelding. Tildeling av plasser vil gjøres så rettferdig som mulig nå på torsdag. 

Husk å ta med skjerf og vann (uten drikke duger helten ikke)

Med hilsen leder for dagen

Lill Yvonne

Informasjon

Dato

26. mai 2018

Klokkeslett

18:00 - 20:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn  Lill Yvonne Sørensen

Telefonnummer 920 50 920

E- post trondheim@hotmail.com

Sted

Trondheim paintball

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 100

Start: 20. mai
20:38
Slutt: 25. mai
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding