Trondheimsgruppa inviterer til hyttetur til Lyngbråten i Bymarka - overnatting eller dagstur

Trondheimsgruppa inviterer til en helg med masse gøy og morro på hytta Lyngbråten i Bymarka. Midt i marka, men likevel rett i nærheten.  

Trondheimsgruppa inviterer til leik i bymarka med overnatting. Kan også være dagstur dersom man ikke ønsker å sove over.

Vi møtes på Lian restaurant kl 11 på lørdag. Skriv i beskjedfeltet om man kjører eller tar trikken til Lian, så vi vet noe om det er parkering nok lenger fremme til alle. Det er ca 2 km fra Lian, så langt er det ikke uansett. Vi kommer tilbake til hvordan vi gjør det når vi har oversikt over hvor mange som kommer med bil.

Ta med akebrett om ønskelig, men i hvertfall ski. Ta også med uteklær og et skiftetøy samt toalettsaker og sovepose.

Det er en koselig hytte som vi får låne av Juvente ungdomsorganisasjon. Den har stue med peis og er utstyrt med stort fint kjøkken, toalett og dusj. Oppe i 2. etasje har den 3 store soverom (minisovesaler) med plass til ca 9 personer i hvert rom. Ungene vil elske det, da sengene er plassert ved siden av hverandre, og det finnes mange madrasser som en kan stupe kråke på.  Man må forvente å dele soverom med andre (men sikkert ikke mer enn 1 familie, vi prøver på det). Man kan alternativt ta med liggeunderlag (eller oppblåsbar madrass) om man vil- for å sove på stua eller kjøkkenet eller noe. Vi finner nok en løsning. Skriv også noe om dette i beskjedfeltet.

Alternativ 1: Overnatting. Vi møtes på Lian kl 11, og drar i samlet flokk til hytta. Der bruker vi dagen til å gå på ski, lage snømann, ake eller andre uteleker. Vi har det rett og slett gøy ute. Vi prøver å fyre opp grillen så griller vi pølser til lunsj (vi tar med).  Her er det veldig greit om man har med et skift med uteklær, om ungene trenger å bytte etter lunsj. Vi er ute litt til før vi går inn for dagen. Vi får tørket unger og oss selv og kommer oss i varmen før begynner med middagen i fellesskap. Hva det blir er foreløpig usikkert, men dette vil vi gi informasjon om til alle som blir med, før turen går av stabelen. Greit å ha med litt enkle spill eller kortspill, så ungene kan holde på med det mens vi voksne organiserer middag. Vi håper det blir slik at vi bare fortsetter spillkvelden, men vi har med en dvd som en backup hvis stemningen tilsier noe annet. Istedet for brus har vi med saft, og det blir noe enkelt lørdagsgodt. 

Søndag spiser vi felles frokost rundt kl 9. Vi går ut å leker oss litt i snøen - eller tar en tur på ski. Stemningen avgjør.  Deretter griller vi mere pølser til lunsj, før vi rydder og vasker oss ut av hytta i fellesskap ca kl 14. (igjen, stemningen avgjør)Eventuelle allergier må oppgis i beskjedfeltet.

 Alternativ 2: Dagstur for å leke ute, og spise lunsj (kanskje middag også) med oss før man drar hjem på ettermiddag eller kveld. Fungerer som alternativ 1 helt frem til ca middagstid (eller når det passer)men skriv i beskjedfeltet om dere tenker å dra tilbake før eller etter middagen som vil bli rund kl 18 

Turen passer for barn fra 4-5 års alder og oppover og arrangementet er gratis.

 Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.  

Til glede for barn og voksne er dette arrangemenet (som alle våre aktiviteter) alkoholfritt. Vi gjør for ordens skyld oppmerksom på at alle har ansvar for egne barn under hele oppholdet.

Vi gleder oss og håper å se deg og dine der.

Hilsen ledere for helga

Christian og Laila

IOGTs Enestående Familier Trondheim

Informasjon

Dato

9. feb - 10. feb 2019

Klokkeslett

11:00 - 14:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn  Christian Strømstad 

Telefonnummer 46639432

E- post trondheim@enestaaendefamilier.no

Sted

Lyngbråten

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 0

Start: 31. januar
22:57
Slutt: 8. februar
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding