Trondheimsgruppa inviterer til humor i Olavshallen lørdag 7 desember fra kl 16.30

Trondheimsgruppa har den glede å invitere til Jon Niklas Rønning sitt show "Jeg reiser alene" i Olavshallen lørdag 7. desember. Dette er en humoristisk oppvisning som vi gleder oss stort til.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Da vi har vært så heldige å få gratisbilletter av Olavshallen og Jon Rønning - er det oss en stor glede å invitere til en aften med musikalsk revy av Jon Niklas Rønning. 

Dette er skrevet om stykket: Rønning står solid på egne bein – uten Bye, men med et dyktig musikalsk team som swingende reisefølge i sitt ferske show. «Jeg reiser alene» er altså tittelen på showet der den musikalske humorist Jon Niklas Rønning opptrer uten sin mangeårige komiker-halvdel Anders Bye. Han benytter anledningen til å dvele ved sin egen bakgrunn, en oppvekst litt utenfor en standardisert fortelling om fotballflinke guttunger, eller barn som digger den til enhver tid rådende smak i ymse musikalske sjangre. En slags musikalsk revy og kabaret er det blitt, med en fin blanding av humoristiske poetiske perler, spenstig ironi og varmt vemod. Rønnings selvironi er det også rom for.

Vi møtes foran Vår frue kirke kl 16.30,og går videre for å ta en kopp kaffe og en kanelbolle eller lignende. Deretter drar vi til Olavshallen i samlet flokk og ser på showet.

Da dette er et mer revylignende reportoar, vil aktiviteten passe best for de litt større barna. Vi vil anta at det passer fra 9 år og oppover (les gjerne og vurder selv).

Aktiviteten er helt gratis.

Ta med: Drikkeflasker og godt humør!

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen som blir skuffet og lei seg.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi.

Oppmøte: Kl 16.30 foran Vår frue kirke. Vær presis.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss!

Vennlig hilsen frivillig leder Lill

IOGTs Enestående familier Trondheim

Informasjon

Dato

7. des 2019

Klokkeslett

16:30 - 19:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn  Lill Yvonne Sørensen

Telefonnummer  920 50 920 

E- post trondheim@enestaaendefamilier.no

Sted

Vår frue kirke

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: gratis

Start: 30. november
12:58
Slutt: 6. desember
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding