Trondheimsgruppa inviterer til Høyt og lavt parken søndag 8. juli fra kl 9.50

Trondheimsgruppa legger igjen høydeskrekken hjemme - og inviterer til en actionfylt dag i klatreparken førstkommende søndag fra kl 9.50

Vær snill å lese all informasjonen før du melder på deg og dine.

Parken åpner kl 10, og da det kommer til å være stort trykk i parken møtes vi på parkeringsplassen senest kl 9.50 for å rekke å hilse på hverandre før vi går inn. De som ikke er kommet til da, rekker ikke å være med inn. 

OBS: Jeg trenger å vite hvilken høydekategori barnet ditt tilhører for å få bestilt riktige billetter. Så skriv om barnet ditt er over 140 cm - ELLER mellom 110-140 cm ELLER mellom 80 og 110 cm.

Været skal i flg værmeldinga bli supert, så vi satser på det.

Vi er i parken fra kl 10 til kl 14, og vi spiser felles lunsj ca kl 12. Du er selvfølgelig hjertelig velkommen til å bli i parken så lenge du vil etter selve aktivteten er avsluttet.

Aktiviteten passer for familier med barn i alle aldre. Dog er det et krav at man må være minst 80 cm for å klatre de minste løypene.

Foreslått egenandel er kr 100 pr familie som vippses (helst vipps) leder eller betales kontant ved oppmøte. Er dette alikevel for mye, bare ta kontakt så ordner vi det.

Ta med: klær etter vær, sitteunderlag, klatrehansker om du har (kan kjøpes billig på Biltema) evt skinnhansker, kald drikke - evt varm drikke og matpakke.

Dette er et ønskelistearrangement, som fungere slik at man skriver seg på ønskeliste og de som får plass får beskjed på epost.

Plasser vil bli fordelt så rettferdig som mulig torsdag eller fredag.

Vi gleder oss og vi håper dere vil være med å tilbringe søndagen sammen med oss.

Hilsen ledere for dagen

Christian og Lill

Informasjon

Dato

8. juli 2018

Klokkeslett

9:50 - 14:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn  Lill Yvonne Sørensen

Telefonnummer  920 50 920

E- post  trondheim@enestaaendefamilier.no

Sted

Høyt og lavt trondheim

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 100

Start: 3. juli
16:01
Slutt: 7. juli
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding