Trondheimsgruppa inviterer til Høyt og Lavt Lørdag 7. oktober

Trondheimsgruppa inviterer til klatredag:

Hipp hurra... Trondheim har endelig fått sin egen klatrepark... og det må vi jo selvsagt sjekke ut i Enestående familier. Vi inviterer derfor til en super dag i vår nye klatrepark... der vi tester ut de forskjellige løypene.

Dette foregår LØRDAG 7. OKTOBER  ( 1. helga i høstferien... ) fra kl 10-15. Vi avslutter kl 15, men parken er åpen til kl 16 og du er velkommen til å klatre videre

Jeg MÅ vite følgende: 

-Skal voksenpersonen klatre selv, eller ønsker man å hjelpe til fra bakken? (Vi anbefaler at voksenpersonen klatrer sammen med barna... men dette vurderer du selv)

- Hvilken høydekategori er barnet (barna) dine i av:  140 cm og oppover - ELLER - 110-140 cm høy - ELLER under 110 cm høy. Dette for å kunne forhåndsbestille riktige billetter. Skriv denne informasjonen i beskjedfeltet når du melder deg på.

Praktisk informasjon: Ta med godt humør og  klær etter vær, MEN man blir varm når man klatrer.. så ha gjerne med vindtett jakke el.lign i ryggsekken med noe lettere til selve klatringen. Hansker med godt grep (ikke for tykke, helst tynne). Ta med godt med drikke (gjerne både varm og kald drikke)  og matpakke. Vi spiser felles medbragt lunsj ca kl 13 ved bordene som er ved begynnelsen av parken (informasjon gies på oppmøteplass)

Alle er ansvarlige for egne barn under klatringen.

Vi møtes ved inngangen til klatreparken der dere finner leder for dagen med en ballong i hånda. Alle som får plass vil få nærmere beskjed.. 

PÅMELDING: Logg inn med ditt brukernavn og passord (evt registrer deg, om du akkurat har funnet frem til oss). Pga nye nettsider må man registrere barna i brukerprofilen sin på 'Min side' denne første gangen. Tidligere har man kunnet melde seg på aktiviteter uten en registrert bruker, men slik er det ikke lenger. Sliter du, så ring leder. Men les gjerne først informasjonen på Ofte stilte spørsmål inne på de nye sidene. 

Denne aktiviteten er slik at alle skriver seg på en ønskeliste, og når påmeldingsfristen er ute, vil leder gi beskjed til alle om man har fått plass eller ikke.... Du må registrere deg på ønskelista innen 2. oktober kl 12, du kan alikevel skrive deg på ønskelista frem til dagen før aktiviteten slik at man kan stå på venteliste dersom noen ikke kan komme.   Ingen aldersgrense på denne aktiviteten... de voksne vurderer selv hvor gamle barna er for å kunne klatre.

Står du på ønskelista, hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Denne aktiviteten er en gratisaktivitet. Så vi betaler innganskostnadene. Du tar derimot med mat og drikke til deg og dine.

I Enestående Familier avlyser vi ikke aktiviteter, men dersom det høljer ned - må vi kanskje finne på noe annet å gjøre i stedet. I så fall gir jeg nærmere beskjed.... Vi krysser fingre og tær for godt vær.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen leder Lill Yvonne, og medleder Cathalina

IOGTs Enestående familier

Informasjon

Dato

7. okt 2017

Klokkeslett

10:00 - 15:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Lill Yvonne

Telefonnummer 92050920

E- post:  trondheim@enestaaendefamilier.no

Sted

Ranheimsvegen 13

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 27. september
16:23
Slutt: 6. oktober
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding